ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Εδώ το φέρνουν, εκεί το πάνε, ο λόγος για τα τζάκια μένει στο επίκεντρο του εδιαφέροντος!

Πάνε φιρί-φιρί να υποχρεώσουν όσους έχουν τζάκια να πληρώσουν ώστε να τα μετατρέψουν σε ενεργειακά. Να δουλέψει και ο κλάδος. Παλιά η συνταγή. Τα ίδια δεν έκαναν και με την ψηφιακή τηλεόραση;


Μιλούν για επέκταση του επιδόματος θέρμανσης σε περισσότερους Έλληνες, αλλά το μάτι τους είναι στη φορολόγηση
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος με αφορμή την επικίνδυνη για την υγεία αιθαλομίχλη που έχει «σκεπάσει» την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη από τα τζάκια και τα καυσόξυλα, τέθηκε επί τάπητος η επέκταση των κριτηρίων χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης ώστε να διευρυνθεί η κλίμακα των δικαιούχων.
«Είναι μία πρόταση που θα τεθεί στο υπουργείο Οικονομικών» τόνισε -μιλώντας στο Βήμα FM- η γ.γ. του ΥΠΕΚΑ, Μάρω Ευαγγελίδου, η οποία επεσήμανε πως «το πρόβλημα της αιθαλομίχλης είναι σοβαρό, παρατηρείται όξυνση τον τελευταίο καιρό και οι συνέπειές του είναι μακροχρόνιες». Σύμφωνα με την κα Ευαγγελίδου, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν όρια συναγερμού.
Δηλαδή από τη στιγμή που θα τεθούν όρια συναγερμού, θα τεθεί σε συναγερμό και το βαλάντιο όσων ακόμη καίνε τζάκια ή σόμπες. Όχι για τίποτε άλλο, αλλά για το ότι αυτά τα όρια που… οραματίζονται οι κάθε λογής Ευαγγελίδου θα… ευαγγελίζουν τους χρήστες, που εκ των πραγμάτων δεν θα έχουν κι άδικο να κατεβάζουν… ευαγγέλια κατά των εμπνευστών.  
Και τούτο διότι στην ίδια, σύσκεψη συζητήθηκαν και δέσμες δράσεων όπως η επιδότηση για τη μετατροπή των τζακιών σε ενεργειακά, η αυστηρότερη προτυποποίηση των καυστήρων, οι εντατικοί έλεγχοι στα υλικά καύσης και ο ποιοτικός τους έλεγχος αλλά και κινήσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών. Που θα συνάδουν με το οικονομικό όφελος του Υπ. Οικονομικών, αφού οι πολίτες αν δεν δουν επαναφορά της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης δεν έχουν και ιδιαίτερο λόγο να μην προσανατολίζονται στις όσο γίνεται φθηνότερες μορφές θέρμανσης.
Εκτός και αν καταλάβουν στον περιφερόμενο κυβερνητικό θίασο των τριών ότι με αυτή τη γραμμή δεν πάει άλλο. Αφού ακόμη μιλούν για επέκταση επιδόματος και όχι πλήρη επαναφορά σε όλους όσους είναι χρήστες πετρελαίου των καλοριφέρ, τότε μάλλον οι χρήστες του ξύλου είναι τα επόμενα φορολογικά θύματα!

1 σχόλιο:

Kαντριανιώτης είπε...

Ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει σχετικά με την θέρμανση απο καυσόξυλα και την συνεπακολουθούμενη 'μόλυνση'της ατμόσφαιρας,είναι κατά τηνγνώμη μου και υποβολημαίος και καθοδηγούμενος.
Αφού τα έσοδα απο την φορολόγηση του πετρελαίου πάτωσαν,αφού 8 στα 10 νοικοκυριά δεν ειχαν δυνατότητα αγοράς,κάτι έπρεπε να βρεθεί ώστε να τρομοκρατηθεί ο κόσμος και να προελειανθεί το έδαφος για κάποιο νέο χαράτσι στα κούτσουρα ή ένα είδος φόρου στις...καμινάδες.Εντύπωση προκαλεί η σπουδή διαφόρων φορέων επιστημονικών ή μή,που έπευσαν να βοηθήσουν προς την κατεύθυνση της τρομοκρατίας.Είναι οι ίδιοι κατά τ΄'αλλα ευαίσθητοι φορείς και πρόσωπα που δεν βρήκαν τίποτα επικίνδυνο στην μόλυνση απο τις πολιτικές των μνημονίων που εξαθλιώνουν το λαό και τον αναγκάζουν να καίει ότι καίγεται ή δεν καίγεται για να ζεσταθεί.Είναι οι ίδιοι που δεν βρήκαν να πούν μια λέξη για τα επικίνδυνα ληγμένα στα ράφια,για τα θανατηφόρα γεννόσημα,για τις ανύπαρκτες υπηρεσίας υγείας που οδηγούν χιλιάδες συνανθρώπους μας στο θάνατο.Τέλος είναι οι ίδιοι που δεν έχουν πάρει είδηση πόσο επικίνδυνα και καρκινογόνα είνα τα χημικά που εξαπολύει σωρηδόν η κυβέρνηση μέσω των δυνάμεων καταστολής,σε οποιονδήποτε παλεύει για το ψωμί των παιδιών του και για ένα καλύτερο κόσμο.Μια ζωή ψεύτες υποκριτές και τσιράκια άνομων συμφερόντων.