Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ο κ. Βενιζέλος γιατί κράτησε κρυφά το στικάκι επί 14 μήνες;»

Αν απαντήσει αληθινά, τότε ίσως μικρύνει η μύτη του!


«Γιατί έλεγε ψέματα στη Βουλή, ότι δεν διαθέτει στοιχεία καταθέσεων Ελλήνων στην Ελβετία;»
Επί «χονδροειδή παραποίηση της αλήθειας» κατηγόρησε τον Ευ. Βενιζέλο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στους  ισχυρισμούς του ΠΑΣΟΚ περί δήθεν πολιτικής σκευωρίας σε βάρος του, υπό την καθοδήγηση της Κουμουνδούρου. Κάτι που δίνει λαβή για προσπάθεια του προέδρου ΠΑΣΟΚ να ταυτιστεί με τον Α. Παπανδρέου και να παραπέμψει σε κλίμα τύπου 1989.

Φυσικά οι όροι έκτοτε έχουν αλλάξει. Στην κυβέρνηση είναι το κόμμα ΠΑΣΟΚ, που τότε ήταν αντιπολίτευση, βουλευτές του σήμερα αποχωρούν καταγγέλλοντάς το εν αντιθέσει με τότε που ήταν συσπειρωμένοι και ακόμη ο βασικός ύποπτος Γ. Παπακωνσταντίνου απαλλάσσεται από τον Ευ. Βενιζέλο ενώ ο τότε ύποπτος Αγ. Κουτσόγιωργας παρεπέμφθη στο Ειδικό Δικαστήριο και με τους ψήφους του ΠΑΣΟΚ. Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό: Ο Ευ. Βενιζέλος ή Beni είναι μικρός το δέμας για να συγκριθεί με το γίγαντα της πολιτικής ευστροφίας Ανδρέα Παπανδρέου!

Δικαιολογημένη λοιπόν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου που προτρέπει :

«Ο κ. Βενιζέλος πρέπει να αυτοσυγκρατηθεί γιατί ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Αν θέλει να επικαλεστεί το δικαίωμα που έχει κάθε ύποπτος στη μη αυτοενοχοποίηση, μπορεί να το κάνει», παρατήρησε η κα Κωνσταντοπούλου.

Γι αυτό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «αντί να απευθύνει αδέσποτα ερωτήματα» να απαντήσει «γιατί κράτησε κρυφά το στικάκι επί 14 μήνες, λέγοντας ψέματα στη Βουλή, ότι δεν διαθέτει στοιχεία καταθέσεων Ελλήνων στην Ελβετία» και «γιατί αποχωρούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μιλώντας για μηχανισμό συγκάλυψης της φοροδιαφυγής που λειτουργεί με γνώμονα τα αρχηγικά συμφέροντα επιβίωσης;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς