Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Θέλει ο Ν. Δένδιας να τους αναγάγει σε ήρωες μέσω συλλήψεων;

Με το βλέμμα στραμμένο στα "δύο άκρα"!


Ή στα ύστερα της σκέψης του στόχος
είναι η αριστερά;
 Στη λύση «πονάει κεφάλι, κόβω κεφάλι» προσανατολίζεται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο υπουργός Ν. Δένδιας φέρεται από το «Έθνος της Κυριακής» αύριο να ρίχνει σχέδια ακόμη και για συλλήψεις αυθαιρετούντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Θέλει να τους αναγάγει σε ήρωες; Ερώτημα παραμένει.
Αυστηρότερα μέτρα λοιπόν, κατά των μελών της Χρυσής Αυγής προτίθεται να λάβει το αρμόδιο υπουργείο για τη δημόσια τάξη. Μεταξύ αυτών, αναφέρεται και η άμεση σύλληψη βουλευτών του κόμματος οι οποίοι προβαίνουν σε αξιόποινες πράξεις.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δράσεις των οργανωμένων οπαδών αλλά και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής τίθενται υπό στενή παρακολούθηση και έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ και της Κρατικής Ασφάλειας.
Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι επικεφαλής των αστυνομικών διευθύνσεων έχουν ήδη στα χέρια τους εντολή σύμφωνα με την οποία όποιος βουλευτής τελεί αδίκημα θα συλλαμβάνεται.
Ο Ν. Δένδιας έκανε γνωστή την απόφασή του αυτή στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας και ενημέρωσε σχετικά τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., ζητώντας να κοινοποιηθεί σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Ερωτήματα του blog:
Μήπως από λάθος δεν ενημέρωσε το Κοινοβούλιο για την πρόθεση του ο και δικηγόρος Κερκυραίος Ν. Δένδιας; Γιατί εάν αληθεύει αυτή η πληροφορία του «Έθνους της Κυριακής», τότε τίθεται ζήτημα αντισυνταγματικότητας. Μπορεί κάλλιστα αυτές οι συλλήψεις βουλευτών της ΧΑ, αύριο να επεκταθούν και σε βουλευτές άλλων κομμάτων. Συνήθως οι αριστεροί «πληρώνουν τη νύφη». Αυτό λέει η πείρα!
Τώρα εάν η ΝΔ ανακάλυψε πόσο ολέθρια και λανθασμένη ήταν η τακτική της να θρέφει το τέρας της ακροδεξιάς, με απώτερο σκοπό να το στρέψει κατά της αριστεράς, ο τρόπος να το διορθώσει αυτό το πολιτικό λάθος δεν είναι η λύση «πονάει κεφάλι, κόβω κεφάλι».
Η λύση είναι περισσότερη δημοκρατία, οικονομική και κοινωνική για να μην βρίσκει έδαφος για ανάπτυξη ο νεοναζισμός, ο οποίος είναι γνωστό ότι από την εποχή των συνταγματαρχών κι εδώθε υπήρξε στην πολιτική ζωή του τόπου μας και με την μεταπολίτευση «στεγάστηκε» σε διάφορους πολιτικούς σχηματισμούς. Μόνο που τότε δεν ξεπερνούσε στις εκλογές ούτε το τρίτο μίας μονάδας, που σημαίνει και απλή αναλογική να εφαρμόζονταν δεν θα εξέλεγε ούτε βουλευτή.
Από την εφαρμογή των μέτρων του Μνημονίου με τις ασκούμενες αντικοινωνικές πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, βρήκε έδαφος προσφερόμενο και… φούσκωσε. Και τώρα κατηγορεί ακόμη και τον ακροδεξιό Καρατζαφέρη ως ιμιτασιόν εθνικιστή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς