Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Σκιώδη κυβέρνηση του… βουνού και του κάμπου συγκρότησε και η ΔΗΜΑΡ

Νίκος εσύ που είσαι νεώτερος, πιάσε υπουργείο στο βουνό, εγώ θα πιάσω στον κάμπο!





Υπουργός Δικαιοσύνης ο Ν. Τσούκαλης, Αθλητισμού ο φίλος του Γρ. Ψαριανό
Αρχή φόρμας
Τέλος φόρμας
Αρχή φόρμας

Τέλος φόρμας
Ο Ν. Τσούκαλης και ο Β. Οικονόμου ορίστηκαν κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ, η οποία συγκρότησε κι αυτή, με τη σειρά της, «σκιώδη κυβέρνηση» για να παρακολουθεί, προφανώς τον εαυτό της αφού είναι συγκυβερνήτης με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Εκτός και εάν προκύπτει ζήτημα να μην «περνούν»  τα κυβερνητικά μέτρα που αποφασίζουν από κοινού με την ΝΔ, οπότε μάλλον χάνεται η εμπιστοσύνη μεταξύ εταίρων και το μέλλον του τριμερούς σχήματος δείχνει αβέβαιο!
Διευθυντής της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ ορίστηκε ο Γ. Αμοιρίδης, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία, που διαγράφτηκε επειδή δεν ψήφισε το δεύτερο Μνημόνιο και συνεργάστηκε με τη ΔΗΜΑΡ προεκλογικά χωρίς να καταφέρει να επανεκλεγεί. Ο Ν. Τσούκαλης προέρχεται από την Ανανεωτική Πτέρυγα του ΣΥΝ και θα αναλάβει τη γενική εποπτεία των Διαρκών Επιτροπών Οικονομίας, Παραγωγής και Εμπορίου και Δικαιοσύνης, Δημόσιας Τάξης και Δημόσιας Διοίκησης. Ο Β. Οικονόμου είναι συνεργαζόμενος από την κίνηση των Ελεύθερων Πολιτών, και διαγράφτηκε από το ΠΑΣΟΚ επειδή δεν υπερψήφισε το πρώτο Μνημόνιο. Θα αναλάβει τη γενική εποπτεία των Διαρκών Επιτροπών Κοινωνικών Υποθέσεων, Μορφωτικών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας.
Αναλυτικά οι βουλευτές που αναλαμβάνουν τους ανά υπουργείο τομείς είναι: Οικονομικών Γ. Μιχελογιαννάκης, αναπληρώτρια Ασ. Ξηροτύρη, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Πανούσης, αναπληρωτής Δ. Αναγνωστάκης, Εσωτερικών Δ. Αναγνωστάκης, αναπληρωτής Π. Μουτσινάς, Εξωτερικών Μ. Γιαννακάκη, αναπληρωτής Οδ. Βουδούρης, Άμυνας Β. Οικονόμου, αναπληρώτρια Μ. Γιαννακάκη, Ανάπτυξης και Υποδομών Μ. Ξηροτύρη, αναπληρώτρια Ν. Φούντα, Ναυτιλίας Γ. Μιχελογιαννάκης, αναπληρώτρια Μ. Ρεπούση, Περιβάλλοντος Ν. Φούντα, αναπληρώτρια Μ. Ξηροτύρη, Παιδείας και Πολιτισμού Μ. Ρεπούση, αναπληρωτής Γ. Κυρίτσης, Αθλητισμού Γρ. Ψαριανός, αναπληρωτής Β. Οικονόμου, Εργασίας Γ. Κυρίτσης αναπληρωτής Οδ. Βουδούρης, Υγείας Οδ. Βουδούρης, αναπληρωτής Γ. Κυρίτσης, Αγροτικής Ανάπτυξης Π. Μουτσινάς, αναπληρωτής Θ. Ψύρρας, Δικαιοσύνης Ν. Τσούκαλης, αναπληρωτής Κ. Μάρκου, Δημόσιας Τάξης Γ. Πανούσης, αναπληρωτής Σπ. Λυκούδης, Τουρισμού Θ. Ψύρρας, αναπληρωτής Γρ. Ψαριανός, Μακεδονίας-Θράκης Κ. Μάρκου, Επικρατείας Σπ. Λυκούδης, αναπληρωτής Ν. Τσούκαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς