Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Να σου ζήσουν κουμπάρε τα παιδιά!

Αποκλειστική φωτογραφία από την συμφωνία των συμπεθέρων.


Δακτύλιος αρραβώνας προκύπτει μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Κοινή εκλογική κάθοδο α λα ιταλικά με σχήμα τύπου "Ελιά" και αρραβώνα με το κόμμα του Φώτη Κουβέλη πρότεινε στις όμορες πολιτικές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜ.ΑΡ. και τους Οικολόγους Πράσινους, ο Ευ. Βενιζέλος, από το βήμα της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του κόμματός του, το οποίο θα διατηρήσει το όνομα και τα σύμβολα, κάτι που τόνισε ιδιαίτερα ο κύριος Ευάγγελος.
Την ετοιμότητα της ΔΗΜ.ΑΡ. και αποδοχή του δακτύλιου αρραβώνα, για «διάλογο χωρίς προϋποθέσεις» με στόχο «μια μεγάλη παράταξη με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, δημοκρατική, σοσιαλιστική, που θα απαλλαγεί από τα διαχρονικά βαρίδια του λαϊκισμού», εξέφρασε προς τους «συντρόφους και τις συντρόφισσες» ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Σπ. Λυκούδης.
Ναι παρακαλώ και μη γελάτε. Σύντροφοι και συντρόφισσες είναι τώρα οι του ΠΑΣΟΚ, τους οποίους η ΔΗΜΑΡ είχε παρεξηγήσει ως λαμόγια της συμφοράς, με τα οποία ουδέποτε θα συναναστρέφονταν. Βλέπε και παλαιότερη δήλωση Κουβέλη και ανάρτηση στο blog.
Τώρα προκύπτει ενδεχόμενο έγγαμου βίου μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, μετά τον αρραβώνα που απροσδόκητα προέκυψε.
Στο καλό σύντροφέ μας της ΔΗΜΑΡ. Εμείς που παραμένουμε στον ΣΥΝ και στον ΣΥΡΙΖΑ, σας ευχόμαστε «βίον ανθόσπαρτον» μετά τον δακτυλίδιον αρραβώνα και τον λόγο που δώσατε αμφότεροι για συνεύρεση σε συζυγική κλίνη ζεστής φωλίτσας, ώστε να στεγάσετε την τρελή σας!
Μακριά από τους αυθάδεις οφθαλμούς των ΣΥΡΙΖΑίων που εποφθαλμιούν τον τρελό ερωτά σας!
Και πάλι ευχόμαστε βίον ανέφελον  σε σας». Και στον κουμπάρο Αντωνάκη: «Να σου ζήσουν κουμπάρε τα παιδιά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς