Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ώστε συντρόφισσα Αλέκα θα προκαλέσει κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ άν κυβερνήσει!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Η ΑΛΕΚΑ.


Προφανώς όπως το 2008, που βγαίνοντας από τη ΓΑΔΑ τον κατήγγειλες ως προβοκάτορα. Εύγε…
Το άκουσα σήμερα το πρωί στην εκπομπή του MEGA με τους Οικονομέα και Καβουράκη. Με στοχαστική προσήλωση στα δεινά του μέλλοντος που μας αναμένουν από Δευτέρα, αφής στιγμής έρθει στην κυβέρνηση το αριστερό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι μία κυβέρνηση της αριστεράς προκαλεί αλλεργία, ίλιγγο, τρόμο και μύρια όσα άλλα δεινά στην Αλέκα μας.
Την μεγαλύτερη ανησυχία όμως της την προκαλεί, το ενδεχόμενο να κυβερνήσει η Αριστερά, αφού, πάντα σύμφωνα με την ογκόλιθο της μαρξιστικής σκέψης (συγγνώμη όχι στούμπο, απολίθωμα):
«Θα μας οδηγήσει σε περιπέτεια και κρίση» Έτσι θα έχουμε την καλλιέργεια «φόβου από την ΝΔ και περιπέτεια από τον ΣΥΡΙΖΑ».
Όχι πέστε και σεις, δεν είναι φυσικό να προκαλέσει φόβο η «Αλεξίου ανάβαση» στην κυβέρνηση, όπως στης αυτοκρατορίας των Μήδων, όπου «Δαρείου καὶ Παρυσάτιδος γίγνονται παῖδες δύο, πρεσβύτερος μὲν Ἀρταξέρξης, νεώτερος δὲ Κῦρος· ἐπεὶ δὲ ἠσθένει Δαρεῖος καὶ ὑπώπτευε τελευτὴν τοῦ βίου, (σ.σ.: ο Δαρείος είπαμε όχι η Αλέκα) ἐβούλετο τὼ παῖδε ἀμφοτέρω παρεῖναι».
Αλλά ο Κύρος αναλαμβάνει σατράπης, (σ.σ.: είπαμε ο Κύρος ο γιός του Δαρείου του μακαρίτη και της Παρυσάτιδας της χήρας) ο οποίος Κύρος  «μεταπέμπεται ἀπὸ τῆς ἀρχῆς ἧς αὐτὸν σατράπην ἐποίησε, καὶ στρατηγὸν δὲ αὐτὸν ἀπέδειξε πάντων ὅσοι ἐς Καστωλοῦ πεδίον ἁθροίζονται. ’Αναβαίνει οὖν ὁ Κῦρος λαβὼν Τισσαφέρνην ὡς φίλον, καὶ τῶν Ἑλλήνων ἔχων ὁπλίτας ἀνέβη τριακοσίους, ἄρχοντα δὲ αὐτῶν Ξενίαν Παρράσιον».
Τώρα για να μην συμφωνήσω με αυτά που λέει ο Ξενοφώντας ο μισθοφόρος, θα ξεκαθαρίσω ότι η Παρυσάτιδα, συγγνώμη, η Αλέκα δεν έχει καμία σχέση με σατραπείες.
Απλώς την υστεροφημία της προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή, ακόμη και μετά πολιτικό θάνατον αυτής. Το φορτίο της κληρονομιάς που της εγκατέλειπε ο συγχωρεμένος Χαρίλαος  ήταν βαρύ, για τους ώμους της. Τίποτε περισσότερο.
Και για να τα έχουμε καλά με τον Δαρείο και με την Αλέκα, απλώς προς ώρας θα αδιαφορήσω και εγώ, όπως και η Αλέκα μας, για το γεγονός πως σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε ότι ανέβηκε κι άλλο η ανεργία. Σε επτά περιοχές μάλιστα πάνω από το μ.ό. της χώρας. Άλλωστε τι λέμε τώρα; Εδώ κινδυνεύει η Αλέκα μας να χάσει την πρωτοκαθεδρία στην Αριστερά από κείνον τον Αλέξη, της neaspora.gr, που είναι κατασκευή του ΣΥΡΙΖΑίου Αλέξη, του ώριμου φρούτου της οργής  και γέννημα της ανάγκης!
Εμ, δεν είχε δίκιο τότε το 2008, με τις κινητοποιήσεις των μαθητών, που βγαίνοντας από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών κατήγγειλε τον Αλέξη και τον ΣΥΡΙΖΑ ως κουκουλοφόρους, ως τρομοκράτη; Τι δηλαδή να της πάρει την πρωτοκαθεδρία και να τον πει και σύντροφο; Α πα πα πα!  Δεν γίνονται αυτά! 
Κι αν δεν με πιστεύεται ρίχτε μία ματιά στις φωτογραφίες που τράβηξαν σταχανωβίτες εργάτες από την συνωμοσία, την χθεσινοβραδινή που έλαβε χώρα μυστικά στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, με την καθοδήγηση κάποιου ονόματι Αλέξη, πρώην μέλος της Μαθητικής ΚΝΕ, στα χρόνια του αείμνηστου συντρόφου  Χαρίλαου.
Αχ βρε Χαρίλαε, πόσο βαριά είναι η κληρονομιά της σύγκρισης που μας άφησες!

Ο συνωμότης-ποιητής Β. Λαδάς με τη σύζυγό του παρών
Ο Αν. Γαλάζιος ενώ παραλαμβάνει από τον Α. Γκλαβά μυστική εντολή.
Μέρος της γιάφκας των λικβινταριστών!
Γύρισε ο κόσμος ανάποδα στην πλ. Γεωργίου. Ιδού και η απόδειξη!
Και οι άνθρωποι των γραμμάτων παρόντες!
Προ του πανό της ελπίδας!
Και του Πανεπιστημίου Πατρών.
Άει στο καλό με τα νάζια σου Αλέκα, φαίνεται να λέει κυρία δεξιά.
Η εργατική τάξη παρούσα.
Μήλο δεν έπεφτε από τη συμμετοχή των Πατρινών.
Συνωμότες σχεδιάζουν αντάρτικο πόλης στη Βούντενη Πατρών!
Κι ο Γιώργος Κουτσούκος με τον γιο του.
Οι Άνθρωποι του πνεύματος, ποιητές Γ. Κοζίας, Β. Λαδάς
Και του Τύπου, Άκης Παλαιολογός, Θάνος Χριστακόπουλος.
Στηριγμένοι στην ελπίδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ελπίδα για το αύριο!
Παρών και από το ζεύγος Γιώργος Πέρας και Μαρία Αποστολοπούλου.
Και οι παλιοί συμμαθητές Θόδ. Παλουμπιώτης και Γιώρ. Κρίκης.
Κι ο λαμπράκης Μήτσος Αναστασόπουλος με το γιο του Αποστόλη.
 

 

6 σχόλια:

  1. Νίκος Θεοφιλάτος, Πρόεδρος ΠΕΑΕΑ/ΔΣΕ17 Ιουνίου 2012 στις 3:06 π.μ.

    “ΣΤΟ ΚΚΕ…ΚΑΚΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.

    Ο ΜΟΣΧΟΣ Ο ΣΙΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΩΤΟΙ ΥΙΟΙ ΤΗΣ ΕΕ.
    Του
    Νίκου Θεοφιλάτου
    Στελέχους του ΚΚΕ, προέδρου παραρτήματος Πάτρας της ΠΕΑΕΑ/ΔΣΕ

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, δια μέσου του Γ. Μόσχου, εξαπέλυσε μια νέα επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ χυδαιολογώντας ενάντια στην ηγεσία του και προσβάλλοντας τη νοημοσύνη των κομμουνιστών, των φίλων του ΚΚΕ. Με το άρθρο που έγραψε το στέλεχός του, αποκαλύπτει ότι βασικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι το αποδυνάμωμα του ΚΚΕ και το χτύπημα της πολιτικής του. Επιτίθενται στο ΚΚΕ και στους αγώνες που δίνουν οι κομμουνιστές, διαστρεβλώνοντας με αισχρό τρόπο και ψέματα τις δηλώσεις της Γ.Γ. του κόμματος.
    Πριν εξαπολύσουν τις χυδαιολογίες τους ενάντια στο ΚΚΕ, καλό θα ήταν να αναλώσουν τη φαιά ουσία τους για να εξηγήσουν στους εργαζόμενους και στο λαό, γιατί είναι πιο ικανοί να εφαρμόσουν το αντιλαϊκό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ που στην ουσία έχουν υιοθετήσει. Να εξηγήσουν ποιά θα είναι η αλλαγή που θα φέρουν με τα “παιδιά” του Α. Τσοχατζόπουλου, τον Κουρή της “Αυριανής” και τη Λ. Κατσέλη που έχουν μεταπηδήσει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ας εξηγήσουν ποιόν εξυπηρετούν με τη στοχοπροσηλωμένη προσπάθεια τους, μαζί με τα επιτελεία της πλουτοκρατίας, να αποδυναμώσουν το ΚΚΕ και τις βρωμιές που διαδίδουν σαν τις “κατίνες της γειτονιάς” για τα στελέχη του ΚΚΕ. Φαίνεται μαθήτευσαν καλά στους πρώτους διδάξαντες του ΠΑΣΟΚ που τώρα έγιναν... “αριστεροί” στο ΣΥΡΙΖΑ.
    Όσο για την ανεργία, ας εξηγήσει πως θα την “αντιμετωπίσει”. Μήπως με τα προγράμματα “κοινωφελούς εργασίας” των 5 μηνών και των 400ευρώ που εφαρμόζει η αντιλαϊκή Δημοτική Αρχή Πάτρας που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ; Ίσως και να είναι πιο ηθικά τα «αριστερά» ρουσφετάκια που τάζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γύρω-γύρω...Μην ξεχάσει και το ΕΣΠΑ με τις επιδοτήσεις στους μεγαλοεπιχειρηματίες και τις ελαστικές σχέσεις εργασίας...Ας ρωτήσουν και τον Ομπάμα, όλο και κάποια ιδέα θα τους δώσει!!!
    Μην ελπίζουν οι αδαείς να πάρουν απάντηση, ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται ότι η σταθερή εργασία είναι για τη “Δευτέρα Παρουσία”…
    Θα κάνει καλό στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσουν τις αερολογίες τους περί “κυβέρνησης της αριστεράς” και “ανεύθυνης στάσης ΚΚΕ”, όταν θα υπογράφει η κυβέρνηση που θα φτιάξουν, το τρίτο αντιλαϊκό μνημόνιο με το όνομα «εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης».
    Ας δείξουν κατανόηση οι “ταπεινοί”, το ανάστημα των “ογκόλιθων” του ΣΥΡΙΖΑ “αερίζεται” ακόμα από τη νίκη του σοσιαλδημοκράτη Ολάντ, για την οποία πανηγύριζε. Μόνο που ο Γάλλος πρόεδρος τους φωνάζει “τηρήστε τις δεσμεύσεις”...Η ΝΔ πάντως με την Ε.Ε. και το ευρώ είναι, δηλαδή στο ίδιο μετερίζι με το ΣΥΡΙΖΑ, για να σώσουν τον καπιταλισμό.
    Όσο μιλούν ξεσκεπάζονται. Και όσο μιλάνε και χτυπούν το ΚΚΕ, οι κομμουνιστές θα τους αποκαλύπτουν και θα παλεύουν μαζί με το λαό ενάντια στη νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση, είτε κεντροδεξιά είτε κεντροαριστερά.
    Και κάτι ακόμα! Αν έχουν τα κότσια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ας αντιπαρατεθούν με το ΚΚΕ πολιτικά και όχι με “κατινιές”. Πάντως την ιστορία του ΚΚΕ και του ΕΑΜ να μην την πιάνουν στο στόμα τους για να σπεκουλάρουν, γιατί την πέταξαν στα σκουπίδια δεκαετίες τώρα.
    Παρασκευή, 15-06-2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aggelos Kouroumalos • Κορυφαίος σχολιαστής • Patras, Greece
    Εξω απο την Βουλή, Να κάνει παρέα με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
    Στα όσα χρόνια είναι μέσα στο κοινοβούλιο δεν έδωσαν μια σωστή πρόταση, μόνο άρνηση-άρνηση-άρνηση
    Εξω οι μούμιες από την βουλή, χώρο στα νέα κόμματα, χώρο στην ελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υιος ασωτος υιος ασωτος17 Ιουνίου 2012 στις 3:15 π.μ.

    υιος ασωτος υιος ασωτος
    ..Αλλά και εσύ που την λυπάσαι Γιώργο μας, όπως και τον συχωρεμένο τον Χαρίλαο, εσύ το λέγεις και που είδες το φώς σου δεν ξέρω και εγώ πότε, κάνε την δουλίτσα σου, αφόπλισε των εργαζόμενο Λαό, έτσι που την άλλη μέρα να παραδοθεί στις ορέξεις του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου. Συμφωνώ τώρα που γίνατε πολύ, μαζί με τους πασόκους, που είδαν το φως τους και συστρατεύθηκαν, για να γλυτώσουν το ευρώ από το κακό το ΚΚΕ, που θέλει να μας βγάλει από την Ευρώπη των Λαών, που τόσα καλά μας έδωσε.... Αχ καημένε Γιώργο, για εκείνο που θα λυπηθώ, δεν είναι εκείνο που θα χάσω γιατί δεν έχω τίποτα που να αξίζει τον κόπο, όμως θα λυπηθώ για την αριστερά που θα ξανά κλάψει, για την χαμένη τιμή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Άσωτε πρέπει να σε προβληματίσει ότι σήμερα σε συνθήκες ακραίας υποβάθμισης του λαού μας και έχοντας απέναντί της όλο το φάσμα της συντηρητικής Ευρώπης και της καπιταλιστικής Αμερικής, η Αριστερά δίνει τη μάχη της υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων. Όλη η Αριστερά σε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ. Όλη η Αριστερά "πλην Λακαιδεμονίων"! Αναλογίστηκες επικράτηση της Δεξιάς με απούσες από τη μάχη τις δυνάμεις του ΚΚΕ; Φαντάζεσαι την λαϊκή οργή που θα ξεσπάσει κατά του ΚΚΕ; Εσύ, ένας ανένταχτος, όπως αυτοχαρακτηρίζεσαι, πως μπορείς να μένεις εκτός μάχης της Αριστεράς; Εμείς οι παλιοί Λαμπράκηδες έχουμε ιδιαίτερη υποχρέωση να συστρατευτούμε! Αυτό περίμενα να ακούσω από σένα. Και όχι να δείξεις φανατισμό, που μόνον την αποκομμένη από το λαό μας ηγεσία του ΚΚΕ βοηθά για να καλύψει τις ευθύνες της που θα τονιστούν απόψε εντονότερα μετά το αποτέλεσμα που θα προκύψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. • elekoyr (signed in using yahoo)
    1ον) Έχεις μεγάλο θράσος να αποκαλείς την αλέκα σφ, παλιό τσουτσε....κακι συριζαίε.
    2ον) Επειδή αναφέρθηκες και στον Χ. Φλωράκη σαν γνήσιο παραχαράκτης της ιστορίας, ο Φλωράκης εμπιστεύτηκε το κόμμα μας στην Αλέκα, και δεν το θέτω προσωπολατρικά, ακριβώς γιατί τότε ήταν που ξεκαθαριζόταν τα πράγματα στο κόμμα και ο Φλωράκης ήθελε το Κόμμα Κομμουνιστικό και οχι ΠΑΣΟΚ, όπως κατάντησε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.
    3ον) Καταλαβαίνουμε βέβαια οτι κάτι χαζοαριστερούληδες σαν εσάς κύριε Μόσχο, όπως και πολλούς άλλους τους πειράζει που το ΚΚΕ, όταν το '91 στις ανατροπές είπε ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ, και θα κάτσουμε να μελετήσουμε τι έφταιξε, ενώ τότε ο ΣΥΝ χειροκροτούσε τις ανατροπές. Σας πειράζει που το ΚΚΕ σήμερα δεν μπορείτε με οποιοδήποτε τρόπο να το βάλετε στο χέρι και να του αλλάξετε τη γραμμή και αυτό δεν θα το καταφέρετε ποτέ, ότι βρωμιές και αν ανεβάζετε στο διαδίκτυο. Για αυτό χτυπάτε την Αλέκα και την ηγεσία του ΚΚΕ γιατί πήγατε να διαλύσετε το ΚΚΕ δεν σας βγήκε και αυτή η ηγεσία με αυτά τα μέλη με αυτή τη γραμμή το ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το "παλιοτσουτσεκάκι" με το "κύριε Μόσχο" δεν συνάδουν, αλλά ενπάσει περιπτώσει, ξεπερνώντας τον φανατισμό σου ανώνυμε συγγραφέα, αν θες σκέψου ότι από τρεισήμισυ εκατομμύρια ψηφοφόρων που αποδεσμεύτηκαν από τα κόμματα του δικομματισμού κατά τις εκλογές της 6-5-12, μόλις μετά βίας 20 χιλ. προτίμησαν την κάλπη του ΚΚΕ. Εναντιθέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ που τον προτίμησαν πάνω από 700 χιλ. για να τον ανεβάσουν στο ένα εκατομμ. και άνω! Η αριστερά ανέκαθεν στις τάξεις της είχε αγωνιστές επώνυμους και με ήθος (κατ' εξαίρεση υπήρχαν και Λούμπεν στοιχεία) και αυτό το ήθος της ήταν η πιο ακριβή μετοχή της στον πολιτικό στίβο. Κι εκεί ποτέ δεν μετρήθηκε με ύβρεις και αήθεις χαρακτηρισμούς, πολύ περισσότερο που οι νέοι της χαρακτηρίζονταν γιαυτό! Και πάντα διακατέχετο από το στοιχείο της ευγενούς σάτιρας. Τώρα για τα περί Φλωράκη, αυτά ανήκουν στην Ιστορία, που αν θες μπορώ να σου μιλήσω κατ' ιδίαν. Παρακολούθησε το http:// gzmosxos.blogspot.com - ISTOLOGIO Giorgou MOSXOU και θα καταλάβεις φαντάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς