Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Συνεχίζεται ο αποκλεισμός του κτηρίου ΟΤΕ στην Πάτρα

Και τώρα μισθοί 190 ευρώ!


Η εταιρεία δεν ανανέωσε τις συμβάσεις εργαζομένων και προσέλαβε άλλους με 190 ευρώ μισθό

Συνεχίζεται και αύριο ο αποκλεισμός του κτηρίου του ΟΤΕ στην Πάτρα, από το σωματείο εργαζομένων στο τηλ. Κέντρο. Δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις και προσλήφθηκαν από τη θυγατρική ΟΤΕ-PLUS άλλοι εργαζόμενοι με μισθό 190€. Στη σημερινή συνάντηση του σωματείου με τη Διοίκηση δεν προέκυψε τίποτε θετικό. Το σωματείο θα κινηθεί και δικαστικά.
Αύριο το σωματείο συνεχίζει τον αποκλεισμό των γραφείων στις 6 π.μ. και το απόγευμα διοργανώνει συγκέντρωση στις 6 μ.μ. στο ΕΚΠ (πλ. Εθνικής Αντίστασης, πρώην Όλγας) και πορεία στην Πάτρα σε συνεργασία και με άλλα σωματεία, οργανώσεις, πολιτικά κόμματα, με αιτήματα κατά των απολύσεων, της ανεργίας, της επισφάλειας, του μνημονίου.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: ΜΙΣΘΟΙ 190 ΕΥΡΩ

«Εδώ και καιρό με την ανοχή της διοίκησης το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ στην Πάτρα οδηγείται σε κλείσιμο, το οποίο σήμερα Παρασκευή 30/3/2012 πρακτικά υλοποιείται. Το τηλεφωνικό κέντρο πλέον αναλαμβάνει η θυγατρική του ΟΤΕ – ΟΤΕ Plus – με πολύ λιγότερες θέσεις εργασίας απ’ αυτές που υπήρχαν τόσα χρόνια και πολύ χειρότερες συνθήκες εργασίας, εναρμονιζόμενη πλήρως με τις μνημονιακές εντολές και τις συμφωνίες που έγιναν για να σωθεί..... η χώρα.  Πλέον, βλέπουμε μια εικόνα από το μέλλον με μισθούς 190 ευρώ. Σήμερα, η διοίκηση έδειξε, για άλλη μια φορά, ότι αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους με τρομοκρατία, απειλώντας για πιθανό πάγωμα των μισθοδοσιών και συνεχίζοντας τον ψυχολογικό πόλεμο που έχει κηρύξει στο σωματείο των εργαζομένων.
Από την πλευρά μας δηλώνουμε αλληλέγγυοι στον αγώνα και τα αιτήματα του σωματείου και καταγγέλλουμε τόσο τη στάση της διοίκησης όσο και της πράσινης συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας της ΟΜΕ-ΟΤΕ, που μάλιστα στην Πάτρα ταυτίζονται», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς