Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Παρελθόν η Βίβιαν Σαμούρη από απόψε για την παράταξη Δημαρά

Φωτογραφία Αρχείου (Β. Σαμούρη-Γ. Δημαράς), από τις πρώτες ημέρες που τα σύννεφα συνεργασίας των δύο δεν είχαν βαρύνει το ουρανό της παράταξης "Τώρα για την Πάτρα".


Διεγράφη με απόφαση 17 συμβούλων και την αποχή του Ηλία Γρηγόρη. – Η ίδια δεν παρέστη στην συνεδρίαση

Παρελθόν από απόψε Κυριακή η Βίβιαν Σαμούρη για την δημοτική παράταξη «Τώρα για την Πάτρα». Οι εξελίξεις που καταγράφηκαν στην συνεδρίαση του Σώματος του Δημ. Συμβουλίου Πατρέων, την περασμένη Τετάρτη βάρυναν για την τ. Πρόεδρο και διαμόρφωσαν την απόφαση για διαγραφή της, αφού η ίδια αρνήθηκε να ανταποκριθεί στην απαίτηση των συναδέλφων της και να παραιτηθεί.
Ήδη από χθες Σάββατο σειρά άρθρων από τους αντιδημάρχους Β. Λοτσάρη, Α. Φίλια, Χαρ. Στανίτσα, Χρ. Λέγκα και Μαρία Ρούβαλη ήρθαν να προστεθούν στον χορό που άνοιξε με την ανοικτή διαμαρτυρία του αντιδημάρχου Γιώργου Σιγαλού και άλλων στελεχών της παράταξης για την στάση της τ. Προέδρου. Όπως αναφέρει η απόφαση των συμβούλων της παράταξης, η διαγραφή ελήφθη μετά από ψηφοφορία με 17 ψήφους υπέρ, μια αποχή και μια απουσία, αυτή της Β. Σαμούρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gzmosxos.blogspot.com, στην συνέχιση της πρακτικής των διαγραφών όσων στελεχών διαφωνούν αντέδρασε ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γρηγόρης (στέλεχος του ΣΥΝ) υπό το σκεπτικό ότι αυτή η τακτική δεν βγάζει πουθενά και πάντως δεν επιλύει προβλήματα. Γιαυτό και κατέγραψε την διαφωνία του με την στάση αποχής από την ψηφοφορία που κράτησε.
Τούτο δεν αναφέρεται βέβαια στην ανακοίνωση, πλην όμως έγινε σαφές ότι και μέσα στην ίδια την δημοτική ομάδα υπάρχει έστω μία φωνή που υψώνεται σε μια τακτική που τείνει στην παράταξη να εμπεδωθεί  και να την παρουσιάζει ως Κρόνο που τρώει τα παιδιά του!
Στην ανακοίνωσή της η Δημοτική Ομάδα υποστηρίζει ότι τη βασική ευθύνη για τα διαλυτικά και παρακμιακά φαινόμενα που παρατηρούνται τελευταία στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, φέρει η πρόεδρος του Σώματος Βίβιαν Σαμούρη. Επίσης αναφέρει ότι: «Η κυρία Σαμούρη παρότι κλήθηκε στη συνεδρίαση της Δημοτικής ομάδας δεν παρευρέθηκε και με δημόσια απαξιωτική για τη Δημοτική Ομάδα και την Παράταξη ανακοίνωσή της, δήλωσε ότι δεν προτίθεται να  συνεργαστεί για την εξεύρεση λύσης, αγνοώντας προκλητικά τη λειτουργία της Δημοτικής Ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς