Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Με γαλακτοκομικά και αβγά… γιόρτασαν το ρεπορτάζ για το ΠΑΣΟΚ!


Αν ήταν πλήρη ή στραγγισμένα δεν έγινε γνωστό αφού τα κεσέδια εξαφανίστηκαν.

Άγνωστοι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε στέκι βουλευτών του κόμματος κατά την ώρα που συζητούσαν με δημοσιογράφους για το Πολιτικό Συμβούλιο

Με καθόλου πρωτότυπο τρόπο, που περιλάμβανε ως "πολεμοφόδια" γιαούρτια και αβγά, κάποιοι αντιεξουσιαστές γιόρτασαν το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ, επιτιθέμενοι χθες το βράδυ σε βουλευτές του του κόμματος, σε μπαρ στο Παγκράτι της Αθήνας. Λίγο μετά τις 10, ομάδα 20-25 ατόμων, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανές, προσέγγισαν το κατάστημα και πέταξαν τα γαλακτοκομικά στους βουλευτές καθώς και σε μέλη της ΠΑΣΠ. Μαζί τους ήταν και παρέα κοινοβουλευτικών συντακτών που πραγματοποιούσαν ρεπορτάζ για το επερχόμενο Εθνικό Συμβούλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μαγαζί, το οποίο βρίσκεται στην οδό Σπύρου Μερκούρη, είναι στέκι κυρίως των κυβερνητικών βουλευτών και συχνά μαζεύονται εκεί μετά τη Βουλή για να σχολιάσουν την ημέρα τους, όπου και τους συναντούν οι συντάκτες του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ. Αμφότεροι στάθηκαν άτυχοι αφού φαίνεται ότι έμαθαν το στέκι αυτό οι αντιεξουσιαστές και έτσι οι πολιτικές ζυμώσεις διακόπηκαν και άρχισαν οι… γαλακτοκομικές των αντιεξουσιαστών, που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους στα κυβερνητικά μέτρα.
Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά οι νεαροί είχαν ήδη αποχωρήσει. Έμειναν όμως τα πειστήρια της γαλακτοκομικής επίθεσης, τα οποία ανέλαβε να εξαφανίσει η διεύθυνση του καταστήματος, αφού δεν στάθηκαν ικανά να βοηθήσουν το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς