Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Παραιτείται ο Παν. Αντωνακόπουλος του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία

Όταν ψήφιζε τα Μνημόνια δεν φανταζότανε ότι θα έφτανε στην απαξίωση της πείνας ο ν. Ηλείας.

«Υπάρχει πείνα εδώ πέρα, πεινάει ο κόσμος. Εάν δεν με ακολουθήσουν και άλλοι βουλευτές στο δρόμο της παραίτησης, εγώ δεν θα κάνω πίσω και θα παραιτηθώ μόνος μου», ανακοίνωσε μέσω του Νewsit

Τον μοναχικό δρόμο του Δον Κιχώτη, που βάραγε σπαθιές κατά πάντων, ακόμη και κατά του ίσκιου του, αποφάσισε να τραβήξει ο Παν. Αντωνακόπουλος, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία.
Την πρόθεσή του να "σταματήσει να παριστάνει τον βουλευτή", όπως λέει, την ανακοίνωσε μέσω του Νewsit  ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος προτείνει να υπάρξει ένα κύμα παραιτήσεων και άλλων βουλευτών του Νομού, καθώς και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδικοίκησης, επειδή όλα τα έργα για την Ηλεία έχουν βαλτώσει. Ψέγει γιαυτό την Κυβέρνηση, αλλά όχι τον εαυτό του και τους συναδέλφους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με τους οποίους στήριξε την κυβέρνηση Παπανδρέου, όπως και την συνέχειά την υπό τον Παπαδήμο, καθώς και τα δύο μνημόνια που επιβάλλονται στον λαό μας και την δανειακή σύμβαση που δένει τους πολίτες στον σταυρό του Μαρτυρίου για τις επόμενες δύο δεκαετίες.
 «Έχω την πρόθεση να υποβάλω την παραίτησή μου την άλλη εβδομάδα. Ξεκινάω από σήμερα να ενημερώνω και καλώ και τους άλλους βουλευτές του Νομού και τον Αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους να γίνει ένα μέτωπο παραίτησης, γιατί εδώ τα πράγματα είναι τραγικά και, εν πάσει περιπτώσει, εδώ δεν μπορούμε να σταθούμε πια. Ποιος ο λόγος να παριστάνουμε τους βουλευτές;» αναγγέλλει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Και συνεχίζει:  «Οι γενικές πολιτικές δεν πάνε καλά. Τοπικά ο Νομός μας, παρά το γεγονός πως  έχει όλα τα πλεονεκτήματα τα γεωλογικά για την ανάπτυξη της γεωργικής οικονομίας και έχουμε το μνημείο της Αρχαίας Ολυμπίας, δεν πάμε καλά. Υπάρχει πείνα εδώ πέρα, πεινάει ο κόσμος. Εάν δεν με ακολουθήσουν και άλλοι στο δρόμο της παραίτησης, εγώ δεν θα κάνω πίσω και θα παραιτηθώ μόνος μου». Παράλληλα αποσαφηνίζει: «Η κίνησή μου αυτή έχει να κάνει με την Ηλεία και όχι με τα εσωκομματικά του  ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς