Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Άμεση εφαρμογή της συμφωνίας της 26-10-11 ζητούν Ρομπάι - Μπαρόζο


Τώρα είναι σίγουροι για τα κέρδη των τραπεζιτών και υπενθυμίζουν την υποχρέωση!

Σημειώνουν τις υποχρεώσεις που ανέλαβε ο Γ. Παπανδρέου σχετικά με τη νέα δανειακή σύμβαση και τους όρους, που απορρέουν από αυτή

Για νέο «κεφάλαιο» που ανοίγει στην Ελλάδα, με τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας, κάνουν λόγο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ενώ χαιρετίζουν με ιδιαίτερη θέρμη την είδηση, όπως σημειώνουν.
Στην επίσημη κοινή ανακοίνωση, που εξέδωσαν οι δύο άνδρες, αναφέρουν ότι παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μεταβατική κυβέρνηση, ωστόσο σημειώνουν τις υποχρεώσεις σχετικά με τη νέα δανειακή σύμβαση και τους όρους, που απορρέουν από τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, που έκαναν με τον Γ. Παπανδρέου. Επίσης, σημειώνουν πως ανυπομονούν να έχουν συνάντηση με τον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας, Λουκά Παπαδήμο όσο το δυνατόν πιο σύντομα.
Με τα παραπάνω γίνεται συνείδηση ότι το ευρωπαϊκό και διεθνές κατεστημένο βιάζεται για να ικανοποιήσει τους όρους που επέβαλε στον ελληνικό λαό, όροι που θα τον οδηγήσουν στην εξαθλίωση για τα επόμενα δέκα χρόνια, τουλάχιστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς