ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Επανήλθε επί Φλωρίδη η τροποποίηση ποινικών κωδίκων

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμό για να ακούσετε τον Σωκράτη Φάμελλο https://www.facebook.com/sfamellos/videos/790049439422084

 

Μάτι, Σωκρ. Φάμελλος, πρόεδρος ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Υπάρχει θέμα αξιοπιστίας της Δικαιοσύνης που συνδέεται με την αξιοπιστία της Δημοκρατίας!

 

«Δεν μου αρέσουν οι συμψηφισμοί πολύ δε περισσότερο όταν μιλάμε για μία τραγωδία με ανθρώπινα θύματα. Οφείλω όμως να υπενθυμίσω ότι κανένα πολιτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ δεν κρύφτηκε πίσω από καμία ασυλία για το Μάτι» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκρ. Φάμελος, κατά την συνέντευξή του στον χθεσινό τηλεοπτικό  ΣΚΑΪ και στην εκπομπή ''Σήμερα''..

«Δυστυχώς -και το καταθέτω με σεβασμό στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν και στους οικείους τους- αρκετοί πολιτικοί χώροι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το Μάτι, πολλές φορές με τοποθετήσεις μακριά από τα πραγματικά δεδομένα.

Ο κ. Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός το 2019, είχε δηλώσει στη διάσκεψη του ΟΗΕ ότι στο Μάτι είχαμε ένα ακραίο καιρικό/κλιματικό φαινόμενο.

Μετά την τραγωδία στο Μάτι είχαμε όλοι συμφωνήσει -και ο κ. Μητσοτάκης- στην εφαρμογή μιας μεγάλης τομής για το κράτος: Του πορίσματος Γκολντάμερ. Από τότε, δεν έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε αφήσει παρακαταθήκη προσλήψεις δασολόγων και μηχανικών για τα δασαρχεία και για τα παρατηρητήρια δόμησης. Δεν προχώρησαν.

Είναι ψευδές αυτό που ανέφερε ο κ. Φλωρίδης για την ετυμηγορία του δικαστηρίου. Οι ποινικοί κώδικες του 2019 δεν δημιούργησαν ευνοϊκότερο περιβάλλον στη δίκη για το Μάτι, γεγονός που επιβεβαιώνει και το βούλευμα της παραπομπής.

Αντίθετα το θέμα της μετατροπής των ποινών με χρηματικό αντάλλαγμα δεν υπήρχε στους ποινικούς κώδικες του 2019. Επανήλθε όμως με την τροποποίηση των ποινικών κωδίκων του κ. Φλωρίδη!

Υπάρχει θέμα αξιοπιστίας της Δικαιοσύνης που συνδέεται με την αξιοπιστία της Δημοκρατίας.

- Δύο χρόνια περιμένουμε απαντήσεις για τις υποκλοπές.

- Υπάρχει σοβαρότατο θέμα με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων.

- Υπάρχει το μεγάλο θέμα του εγκλήματος των Τεμπών.

Η Δημοκρατία δεν είναι ψιλά γράμματα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: