Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

«Υπάρχει υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ που ο Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι αν εκλεγεί;»

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ screenshot

Μια ατάκα της Ντόρας Μπακογιάννη, ατάκα που είπε με σαρδόνιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, για τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ σίγουρα θα συζητηθεί μετά των στελεχών και των ψηφοφόρων του κόμματος.

Η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και για το εάν έχει προτίμηση σε κάποιον/α υποψήφιο/α.

Η Ντόρα Μπακογιάννη όπως αναμενόταν απάντησε ότι δεν έχει προτίμηση και στη συνέχεια πέταξε τη φαρμακερή ατάκα «ξέρω, όμως, έναν υποψήφιο που ο Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι εάν εκλεγεί».

Η απάντηση της βουλευτού της ΝΔ έχει διπλή ανάγνωση. Ή ο Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι γιατί τον θεωρεί εντελώς ανίσχυρο τον αντίπαλό του ή θα κάνει πάρτι γιατί θα θεωρεί ότι θα είναι ένας εξαιρετικά φιλικά προσκείμενος συνομιλητής.

Η αλήθεια είναι ότι ως παλιά καραβάνα στην πολιτική η Ντόρα Μπακογιάννη ξέρει να δημιουργεί σούσουρο και να θολώνει τα νερά, καθώς γνωρίζει ότι η αναφορά της θα συζητηθεί.  

Την ίδια στιγμή ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που έχει κυβερνήσει και η ΝΔ έχει συγκυβερνήσει μαζί του αναφέροντας ότι μετά βεβαιότητας είναι ένα κόμμα με το οποίο η ΝΔ μπορεί να διαλεχθεί. Αν και χαρακτήρισε τα τελευταία δείγματα του ΠΑΣΟΚ αρνητικά όσον αφορά την αντιπολιτευτική του πολιτική απέναντι στην κυβέρνηση, η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε αυτού του είδους την αντιπολιτευτική τακτική ως «συγκυριακό φαινόμενο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς