Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

«Λάδι» για τον Αγοραστό ο Εισαγγελέας. Στο σκαμνί ο αρχαίος Θεός Ιανός!

Αυτός, ο διπρόσωπος Θεός Ιανός,  ήταν να κάτσει στο σκαμνί για τους πνιγμούς τριών ανθρώπων στην Καρδίτσα, τον Σεπτέμβρη του 2020, στις φονικές πλημμύρες, αλλά λόγω... θεϊκής ιδιότητας με εισαγγελικό βούλευμα... απαλλάχτηκε! Επίσης απαλλαγή πρότεινε ο Εισαγγελέας και για τον Κ. Αγοραστό, πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας, με ένσημα Μητσοτάκη στην ΝΔ!

Για τις φονικές πλημμύρες στην Καρδίτσα τα ρίχνει στον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας και στον προϊστάμενο Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της πόλης

Την αθώωση του πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλία Κώστα Αγοραστού, σύμφωνα με το larissanet.gr  πρότεινε ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Καρδίτσας για τα αδικήματα της πλημμύρας από αμέλεια και ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Έτσι ο βασικός φταίχτης που χάθηκαν ανθρώπιινες ζωές είναι ο θεός  Ιανός, που λόγω αρχαϊκής καταγωγής κρίνεται αθώος!

Αντίθετα, ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του πρώην αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας και του πρώην προϊσταμένου Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας της πόλης, για την πράξη της πλημμύρας από αμέλεια δια παραλείψεως από την οποία προέκυψε κίνδυνος για ξένα πράγματα και για άνθρωπο.

Ο εισαγγελέας της έδρας στην δική για τον Ιανό πρότεινε για όλους τους υπόλοιπους κατηγορούμενους όπως και για την ανθρωποκτονία από αμέλεια την αθώωση τους.

Τελικά, oι δέκα που κατηγορούνται για την κακοκαιρία Ιανός που έπληξε την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας τον Σεπτέμβριο του 2020 αφήνοντας πίσω τρεις νεκρούς και μεγάλες ζημιές στην περιοχή, είναι ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, οι δήμαρχοι Καρδίτσας και Μουζακίου, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ταυρωπού, δύο στελέχη της διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και δύο στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καρδίτσας (ΔΕΥΑΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς