Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Η επίσκεψη Στέφ. Κασσελάκη στην Άρτα, που ενόχλησε


Πληθωρική εμφάνιση στην κεντρική πλατεία της πόλης επικρίθηκε από την τοπική βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη!

Ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε στην πλατεία της Άρτας, όπου συνομίλησε με κόσμο, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, του  agriniopress.gr, την ώρα που συνεδρίαζε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να αποφασίσει τον οδικό χάρτη για την εκλογή νέου αρχηγού.

Η επίσκεψη εκλήφθηκε ως επίδειξη δύναμης από την τοπική βουλευτή του κόμματος, την Όλγα Γεροβασίλη, και που στην συνεδρίαση της ΚΕ τάχθηκε υπέρ της εξόδου Κασσελάκη από το κόμμα, με τον έκπτωτο πρόεδρο να θέλει να της στείλει το μήνυμα ότι δεν φοβάται, ενόψει και της προεκλογικής εκστρατείας που αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Πάντως, η Όλγα Γεροβασίλη τρομοκρατημένη  από την αποδοχή των πολιτών στον Στ. Κασσελάκη, εντός της έδρας της, έγραψε στο διαδίκτυο:

«Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί εκ νέου. Εξάλλου στην Άρτα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι».

Και αίφνης σήμερα το πρωί δήλωσε πως δεν θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κι επειδή ακόμη κανείς άλλος δεν έχει δηλώσει πρόθεση υποψηφιότητας, σχολίασε ως αρνητικό το ενδεχόμενο να είναι ο Στέφ. Κασσελάκης μοναδικός υποψήφιος!

Αν και όπως δήλωσε η ανασφάλεια στην πολιτική είναι ένδειξη αδυναμίας!

 arthrou kassel arta

 

Όλγα Γεροβασίλη: Θέλει τον Τσίπρα επικεφαλής μιας μεγάλης κεντροαριστερής παράταξης, στην οποία θα μπορούσε να βρίσκεται και το ΠΑΣΟΚ

Μάλιστα, ενώ η ίδια δεν τολμά υποψηφιότητα, λοξοκοίταξε προς τον Σωκρ. Φάμελλο, που και αυτός ακόνη δεν εκδηλώσει πρόθεση! 

«Δεν μπορώ να απαντήσω για τον κ. Φάμελλο, και εγώ περιμένω τον ίδιο να απαντήσει. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις και πρέπει να βρεθεί η καλύτερη λύση. Σήμερα είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε μπροστά, και πρέπει να δούμε τα μείζονα» είπε η κα Γεροβασίλη, που δεν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη.

Η κ. Γεροβασίλη είπε ακόμη ότι δεν έπαψε ποτέ να μιλά με τον Αλέξη Τσίπρα και σημείωσε ότι θα τον ήθελε επικεφαλής μιας μεγάλης κεντροαριστερής παράταξης, στην οποία θα μπορούσε να βρίσκεται και το ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, σε ερώτηση για ενδεχόμενη συνεργασία με την Νέα Αριστερά είπε ότι, "αυτή η συζήτηση ούτε έχει ξεκινήσει κι είναι πολύ πρόχειρη η συζήτηση" και βάζοντας το περίγραμμα σε έναν ιδεατό ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι, "ο ΣΥΡΙΖΑ θέλουμε να είναι ένα κόμμα που μπορεί να δώσει λύση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς