Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τοξικότητα και λογική «αρένας» αντί πλήρους ενημέρωσης

  

Καμία ουσιαστική απάντηση δεν έχει δώσει η κυβέρνηση της ΝΔ στην αξιωματική αντιπολίτευση σχετικά με τις πραγματικές αιτίες της καταστροφής. Όλο λόγια και ύφος και από συγκεκριμένα στοιχεία τίποτα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρατηρεί ότι ο Βασίλης Κικίλιας είναι ακόμη υπουργός, όταν στη βάση του δικού του σχεδιασμού Πολιτικής Προστασίας, μια δασική πυρκαγιά έλαβε τεράστιες διστάσεις και έπληξε αστικές περιοχές μέσα στην Αττική. 

«Αντί για επίσημες απαντήσεις, επιστρατεύτηκαν τώρα και «κυβερνητικές πηγές» για να προσδώσουν στην πολιτική αντιπαράθεση τοξικότητα από την πλευρά της κυβέρνησης, υποτιμητικές εκφράσεις για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Μια λογική «αρένας» για τον αποπροσανατολισμό της συζήτησης, όταν ο ελληνικός λαός δικαιούται πλήρη ενημέρωση». 

«Μακάρι με την ίδια ζέση και αποτελεσματικότητα να απέτρεπε την εξάπλωση της πυρκαγιάς. Ίσως να είχαν σωθεί πολλά σπίτια και περιουσίες». Αυτό απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις κυβερνητικές «πηγές», που αντί να δώσουν ουσιαστικές απαντήσεις στην αξιωματική αντιπολίτευση για τις πραγματικές αιτίες της καταστροφής στη βορειοανατολική Αττική από την τεράστια πυρκαγιά, με τοξικότητα επιχείρησαν για ακόμη μια φορά σήμερα να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα εξαπολύοντας άλλη μια χυδαία επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη. 


Αναλυτικά, ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έχεις ως εξής:

«Απάντηση στις ''πηγές'' ΝΔ
 
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ο Β. Κικίλιας είναι ακόμη υπουργός, όταν στη βάση του δικού του σχεδιασμού Πολιτικής Προστασίας, μια δασική πυρκαγιά έλαβε τεράστιες διστάσεις και έπληξε αστικές περιοχές μέσα στην Αττική. 

Καμία ουσιαστική απάντηση δεν έχει δώσει η κυβέρνηση της ΝΔ στην αξιωματική αντιπολίτευση σχετικά με τις πραγματικές αιτίες της καταστροφής. Όλο λόγια και ύφος και από συγκεκριμένα στοιχεία τίποτα.  

Αντί για επίσημες απαντήσεις, επιστρατεύτηκαν τώρα και «κυβερνητικές πηγές» για να προσδώσουν στην πολιτική αντιπαράθεση τοξικότητα από την πλευρά της κυβέρνησης, υποτιμητικές εκφράσεις για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Μια λογική «αρένας» για τον αποπροσανατολισμό της συζήτησης, όταν ο ελληνικός λαός δικαιούται πλήρη ενημέρωση. 

Μακάρι με την ίδια ζέση και αποτελεσματικότητα να απέτρεπε την εξάπλωση της πυρκαγιάς. Ίσως να είχαν σωθεί πολλά σπίτια και περιουσίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς