Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας η υποδοχή στο Μητσοτάκη


 

Μάζωξη για το θεαθήναι στα καμένα Πεντέλης, ενώ το πλιάτσικο βασιλεύει και οι κάτοικοι πήραν την φύλαξη στα χέρια τους. «Το δάσος να ξαναγίνει δάσος» αναμένεται  να απαιτήσουν από το κυβερνητικό κλιμάκιο

Τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα ευθυγραμισμένα με την προπαγάνδα του όλα είναι υπό έλεγχο, προσπαθούν να πείσουν τους ανύποπτους με την αυστηρότητα φύλαξης των περιουσιών των πληγέντων στα καμένα της Βορειο-Ανατολικής Αττικής. Κια να οι ανακοινώσεις περί επιβολής νόμου και τάξης για την διαφύλαξη του υπέρτατου αγαθού  της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας και να οι εικόνες αστυνομοκρατίας που προβάλλονται στο χαζοκούτι δείχνοντας αν δσρεςε της ΕΛΑΣ σε αραιή φάλαγγα κατ΄άνδρα εκτέρωθεν του δρόμου, θυμίζοντας πολεμικές ταινίες του Β' ΠΠ, αλλά ουσία μηδέν!

Οι κάτοπικοι των εγκαταλελειμμένων περιουσιών επιστρέφοντας διαπιστώνουν το... πλιάτσικο που λαμβάνει χώρα από τους επιτήδειους που αγνοούν τις εικόνες της τηλεόρασης, αλλά και τις ομάδες των ανδρών της ΕΛΑΣ, που αναλαμβάνουν το επαχθές χρέος!

Τούτων δοθέντων, πλέον οι ίδιοι αναλαμβάνουν την διαφύλαξη των περιουσιών τους διότι αλλιώς διαπιστώνουν πως επικρατεί το γνωστό στείλε μου παππ΄ούλη της ευχή σου...». 

Και όπως είναι γνωστόν, μόνον με αευχές δεν λύνονται τα προβλήματα αυτά. 

Εκείνο όμως που τους καίει άμεσα είναι  να μην επαληθευθούν οι διαρροές περί εγκατάστασης ανεμογεννητριών στα καμένα της περιοχής τους. 

Γιαυτό, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας και σύνθημα «Το δάσος να ξαναγίνει δάσος» θα υποδεχθούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το κυβερνητικό κλιμάκιο στην Πεντέλη φορείς και περιβαλλοντικές οργανώσεις σήμερα Τρίτη (20/8) στις 5 το απόγευμα.

Πρόσκληση προς τους πολίτες για συμμετοχή στη συγκέντρωση έχει απευθύνει μέχρι στιγμής ο Σύλλογος Προστασίας Ρεματιάς Πεντέλης - Χαλανδρίου και Περιβάλλοντος. 

Στη συγκέντρωση έχουν κληθεί παρατάξεις και σύλλογοι από τους δήμους γύρω από το Πεντελικό όρος και συγκεκριμένα από Διόνυσο, Κηφισιά, Μαρούσι, Πεντέλη, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Παλλήνη, Ραφήνα και Μαραθώνα.

Με το ίδιο σύνθημα καλεί στη συγκέντρωση και η δημοτική παράταξη «Πεντέλη Πόλη Πρότυπο». 

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με κλιμάκιο υπουργών αποτελούμενο από τους υπουργούς ΠΕΝ, Εσωτερικών, Οικονομικών, Πολιτικής Προστασίας, θα πραγματοποιήσει σύσκεψη-οπερέτα, για να διασκεδάσει τρην δυσαρέσκεια των καμένων πολι΄των, που ελιδαν  μόια μικρή φωτιάστο Βαρνάβα να εξελίσσεται σε τραγωδία και την κυβέρνηση σύσσωμη να προσπαθεί  με την συνδρονή της λίστας Πέτσα να σβήσει το καυτό ζήτημα από την εποικαιρότητα

Η σύσκεψη-οπερέτα  θα πραγματοποιηθεί στις 5 σήμερα Τρίτη (20/8) το απόγευμα στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου της Παλαιάς Πεντέλης, Ηγουμένου Μακρυγιάννη 2. Και είναι απορίας άξιον τι προτάσεις θα έχει, εάν έχει, ο Κυρ. Μητσοτάκης που επί κυβέρνησής του χάθηκαν τόσες χιλιάδες στρέμματα δάσους!

Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς και οι δήμαρχοι Πεντέλης, Χαλανδρίου, Παλλήνης, Βριλησσίων και όλων των άλλων δήμων που επλήγησαν από τη μεγάλη φωτιά που κατέκαψε τη βορειοανατολική Αττική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς