Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Βρετανία: Εντοπίστηκε ο δολοφόνοςμε τη βαλλίστρα

 

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί στη Βρετανία - και όχι μόνο - η είδηση τριπλής δολοφονίας μητέρας και δύο νεαρών γυναικών με βαλλίστρα στο σπίτι τους κοντά στην πόλη Γουότφορντ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, και παρουσιάζει το πρόκειται για την 61χρονη Κάρολ Χαντ, σύζυγο του σχολιαστή αγώνων ταχύτητας του BBC, Τζον Χαντ, και τις δύο τους κόρες, 28 και 25 ετών.

Η 61χρονη Carol Hunt και οι δύο κόρες της, η 25χρονη Louise Hunt και 28χρονη Hannah Hunt, βρέθηκαν δολοφονημένες από βαλλίστρα στο σπίτι τους, στο Bushey, στο Hertfordshire, το βράδυ της Τρίτης (09.07.2024). Φαίνεται μάλιστα πως ο Clifford τις είχε δέσει, πριν τις εκτελέσει με βαλλίστρα.

Τις άτυχες γυναίκες εντόπισε ο John Hunt, ο σχολιαστής αγώνων ιππασίας στο BBC 5 όταν επέστρεψε σπίτι του και ειδοποίησε τις Αρχές. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο 26χρονος Kyle Clifford, ο βασικός ύποπτος της τριπλής δολοφονίας είναι πρώην σύντροφος της 25χρονης κόρης του παρουσιαστή του BBC, Louise, μέχρι και την περασμένη εβδομάδα.

Ο Clifford, από το Enfield του βόρειου Λονδίνου, εργαζόταν ως φύλακας. Δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που το ζευγάρι είχε χωρίσει, όμως γείτονες ανέφεραν στα μέσα ενημέρωσης ότι η κοπέλα έδειχνε συντετριμμένη τις τελευταίες ημέρες.

Όπως μεταδίδει ο Independent, η αστυνομία αναζητά τον 26χρονο Kyle Clifford από την περιοχή Enfield, ενώ εκτεταμένο ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη στο Hertfordshire και στο βόρειο Λονδίνο. Ο άνδρας καταζητείται σε σχέση με την τριπλή δολοφονία, ανακοίνωσε η αστυνομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς