Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ: Άκυρη από ΣΕΓΑΣ η εκκίνηση Πελετίδη!

 

Ακούστε πως το ψέμα πάει... γόνα από τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων!

 

Παραπλάνηση,  ψέμα και ανακρίβειες της Δημοτικής Αρχής, προεξάρχοντος του αντιδήμαρχου Παιδείας και Αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένου του Δημάρχου Πατρέων!

 

Το έχει η συγκεκριμένη θέση αντιδημαρχίας Παιδείας και Αθλητισμού στον Δήμο Πατρέων, να... προεξάρχει σε ό,τι πιο αντιαθλητικό στον στίβο της πολιτικής και με βάση το δημοτικό αξίωμα, κυριολεκτικά και στον αγωνιστικό στίβο του αθλήματος των δρόμων. Και κάπως έτσι υψώνεται κόκκινη κάρτα από τον ΣΕΓΑΣ, που δεν κάνει εκπτώσεις.

Αποτέλεσμα είναι για άλλη μία φορά ο Δήμος βρίσκεται έκθετος στην κριτική της δημοτικής παράταξης Ώρας Πατρών, του Γιώργου Ρώρου, αφού Σοφία Σακοράφα και Κ. Κεντέρης, πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ αντίστοιχα, διαψεύδουν τον Δήμαρχο Πατρέων και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού!

Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία κια θα καταλάβετε:

«Το Δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας αλλά και ο Πατραϊκός λαός για άλλη μία φορά έπεσαν θύμα παραπλάνησης των ανακριβειών και του ψέματος που κατασκεύασε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ Πετρόπουλος» αναφέρει η ΄Ωρα Πατρών.

Και συνεχίζει: .

«Σε σχετική ερώτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης σπιράλ, Π. Ψωμά ο κ. Πετρόπουλος απάντησε:

"Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με την κ. Σακοράφα περιμένουμε αυτές τις μέρες να έρθει το σύμφωνο συνεργασίας που έχει έρθει από το ΣΕΓΑΣ,  το διορθώσαμε πήγε πάνω και θα το στείλουν'' .

Επικαλέστηκε δε και την επικοινωνία του Δημάρχου που δεν αρνήθηκε αλλά κούνησε καταφατικά το κεφάλι (παραθέτουμε το απόσπασμα από τη σχετική συνεδρίαση:https://youtu.be/P69s9EK4CbU.

Το σύμφωνο συνεργασίας αναφέρθηκε ότι προβλέπει σειρά εκδηλώσεων του ΣΕΓΑΣ με το Δήμο της Πάτρας.

Το μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ κ. Πέτρος Μαντάς επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κ. Κεντέρη ο οποίος είχε άγνοια. 

Άγνοια δήλωσε και σε επίπεδο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου.

Στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ η Πρόεδρος κ. Σακοράφα διέψευσε τα όσα ειπώθηκαν από τον Αντιδήμαρχο κ.Πετρόπουλο.

Οι μεθοδεύσεις της Δημοτικής αρχής Πελετίδη άλλη μία φορά υποβαθμίζουν την πόλη και δείχνουν έλλειψη σοβαρότητας.

 Έτσι αντιλαμβάνονται το θεσμικό τους ρόλο ο αντιδήμαρχος με το Δήμαρχο, με ψευδεπίγραφες δηλώσεις να εξαπατούν τους δημοτικούς συμβούλους;

Ποια εμπιστοσύνη μπορούν να έχουν οι δημότες;

Με ποια σοβαρότητα θα τους αντιμετωπίσουν οι θεσμικοί φορείς;

Καλούμε τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις άμεσα προκειμένου να διευκρινιστεί το θέμα.

Η παραπλάνηση, παραπληροφόρηση του Δημοτικού συμβουλίου από τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο δεν "τερμάτισε"... Ακυρώθηκε από Κεντέρη, Σακοράφα κατά την εκκίνηση!».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς