Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

«Να περίμενε τον Πέτσα κάτω από το δημαρχείο»


«Με την ντουντούκα στο χέρι μαζί με τους συγκεντρωμένους εμπόρους και τον Εμπορικό Σύλλογο», γράφει η Ουρανία Μπίρμπα!

 «Η αστική ευγένεια του δήμαρχου Πελετίδη απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι το λιγότερο προβληματική!! Κι αν είναι εκ του Περισσού είναι άκρως επικίνδυνη.

  • Όχι δεν υπονοώ να τον κηρύξει ανεπιθύμητο, ή να φύγει από το δημαρχείο, πρακτικές που συνηθίζει, απλά να αφουγκραστεί τον πόνο και την αγωνία των πολιτών της πόλης που είναι ο πρώτος πολίτης.
    Το λιγότερο λοιπόν που έπρεπε να κάνει χθες εν μέσω εγκληματικής διαχείρισης της πανδημίας κορονοϊού, πείνας, ανεργίας και περιορισμού των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών ήταν να περιμένει τον Πέτσα κάτω από το δημαρχείο με την ντουντούκα στο χέρι μαζί με τους συγκεντρωμένους εμπόρους και τον εμπορικό σύλλογο».
     
    Τα παραπάνω αναφέρει η Ουρανία Μπίρμπα, πρώην δημοτική σύμβουλος της ΡΑΠ, με την ευκαιρία της ανέφελης επίσκεψης του υπουργού Πέτσα στο δημαρχείο Πατρών. Ανάρτηση που έγινε γνωστή  στους κύκλους της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και προκάλεσε ανακούφιση, καθώς τοποθετήθηκε στην καρδιά του προβλήματος.  
     
    Ενδεικτική είναι η τοποθέτηση του τ. Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη, που υπενθύμισε: «Με εμάς το έκανε με άνεση με τον Πέτσα όμως;»

    Δείτε μερικά από τα σχόλια

    Και όταν ήρθε ο θεοδωρικακος είχε αγκαλιές και φιλια

    Εκείνα τα γραμμάτια από το ν.δ 59/1974 θα έπρεπε να έχουν τελειώσει τόσα χρόνια αλλά όπως φαίνεται δεν.....
    Γιατί, Ουρανία? Πως? Του έδωσε γράμμα...

    Το ΚΚΕ συμμετείχε στη διαμαρτυρία;
     
    Δυστυχώς . Το ΚΚΕ το κυνηγάει το Μέλλον κ το στοιχειώνει το παρελθόν

    Γελοίος γελοίο αει πελάζει..
    Την ώρα που έχουμε 8.000 νεκρούς σε σακούλες,την ώρα που το Ε.Σ.Υ στα όρια του,την ώρα που οι ΜΕΘ είναι γεμάτες και συμπολίτες μας ξεψυχούν σε ράντζα ,την ώρα που η οικονομία είναι στα χειρότερα της και από της μέρες του ΔΝΤ,την ώρα που τα εργασιακά δικαιώματα έχουν εξαυλωθεί ,ο Πελετιδης, άνοιξε το δημαρχείο ημέρα Κυριακης,(την ώρα που όλες οι πόρτες της ζωής μας είναι κλειστές) να δεχτεί ένα πολιτικό σίχαμα ,το οποίο υπερασπίζεται μια πολιτική που έχει τα παραπάνω αποτελέσματα.Λιγο πετσα κύριε δήμαρχε.Αντε και την επόμενη Κυριακή να υποδεχτείς τον Φουρθιωτη.

    Σιγησαν και οι ντουντούκες που ηχουσαν μέχρι το 2019...

    Δεν ήξερε να του στρώσει και το χαλί μαλακια έκανε σαν δεν ντρεπόμαστε μια στάλα που θα πούμε άσχημη για τον δήμαρχο που είναι το άλφα και το ωμέγα για όλους τους, πολίτες της Πάτρας .ντροπή σας

    Αυτά μόνο επί Τσίπρα τα έκανε...όπως όλο το ΚΚΕ πανελλαδικά...τώρα μόκο..
     
    Πώς έλεγε και ο Φλωράκης. Η δεξιά εφάπτεται της Αριστεράς σε εναν κύκλο. Δηλαδή ταυτίζονται απο διαφορετικές κατευθύνσεις,πράγμα που για το σημείο επαφής ως γεωμετρικό τέτοιο είναι αδιάφορο.
    Καταλήγουμε στο μηδέν. ...

    Τι λες βρε Ουρανία που θα έβγαινε στο δρόμο με ντουντούκα;;;; Αν δεις το βίντεο από τις δηλώσεις των δύο...συνεταίρων, ο Πέτσας λέει ότι ,πρέπει λόγω πανδημίας να κάμψουμε το διεκδικητικό μας φρόνημα και ο Πελετίδης δίπλα, τον ακούει με σταυρωμένα τα χέρια και ύφος συγκαταβατικό.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
    Εκλεκτικες συμπαθειες...Ο ιδιος ανθρωπος ηγηθηκε διαδηλωσης διαμαρτυριας του ΚΚΕ το 2018,κατα του Τσιπρα, εκοψε την πολη στη μεση , εμποδισε ανθρωπους να προσελθουν στη συγκεντρωση , στο Πτωχοκομειο... εν οψει του Περιφερειακου Συνεδριου της Δυτικης Ελλαδας!....Παπαρας πολιτικα, χωρις προσωπικη αποψη,εμπαθης σταλινικος, υποχειριο της πολιτικης γραμμης του Περισσου...Ανεκδιηγητος,για οσους τον εχουν ζησει απο κοντα...Βαθια αντιαριστερος..Ουτε καν ισαποστακιας...Και τωρα, που εχουμε 8500 νεκρους. κυρια με ευθυνη των Ελληνων Δεξιων, συνεχιζει να συμπεριφερεται σαν ... δουλικο της Δεξιας Εξουσιας..Και αυτα που γραφω, του ταχω πει πολλακις μπροστα στα μουτρα του..Δημοσια στο Δημοτικο Συμβουλιο...ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ , και εμεινε αφωνος...Μαρτυς μου η Ουρανια!

  • Με εμάς το έκανε με άνεση με τον Πέτσα όμως;

    Ανδρέας Νεφελούδης
    Εεεεεε τώρα... Κύριε Ανδρέα, άλλο ο κύριος Πέτσας κι άλλο ο Τσίπρας! Ο κύριος Πέτσας είναι ένας κύριος, που από ψέματα δεν γνωρίζει. Είναι ακριβώς όπως ο κύριος Θεοδωρικάκος, υπουργός πρώην σύντροφος του δημάρχου. Ε, να μην έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση από τον κύριο, συγγνώμη, σύντροφο Πελετίδη; Άλλωστε ο κόκκινος δήμαρχος δεν περνά πια το σύνδρομο της εξεγερτικής εφηβείας του και ο κ. Πελετίδης τώρα διάγει τον δρόμο της νηνεμίας. Μετά έχει και πρόβλημα με τις σόλες του, αλλιώς θα έκανε μια πορεία μέχρι την Αθήνα, όπως τότε με τον πρωθυπουργό Τσίπρα, για να του ανταποδώσει τις καλές κουβέντες που είπε στην Πάτρα γι αυτόν! Αχ να ξέρατε τι ξύλο θέλουμε εμείς στο ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως κάποιοι από την ηγεσία, για λάθη καθοριστικά που κάναμε, στην Πάτρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς