Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Αήθες δημοσίευμα των Νέων προσβάλλει την Σία Αναγνωστοπούλου!


 «Ένα κόμμα χαμένο στη μετάφραση εκπροσωπεί» έγραψε η εφημερίδα του Μαρινάκη, κουμπάρου του Μητσοτάκη, απαξιώνοντας και στοχοποιώντας τη βουλευτή!


Συνεχίζοντας την κατρακύλα  τους στο βόρβορο της κίτρινης δημοσιο... καφρίας τα ΝΕΑ, η εφημερίδα του  εφοπλιστή Μαρινάκη, κουμπάρου του Μητσοτάκη, τούτη τη φορά στοχοποίησαν την βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Τομεάρχη Πολιτισμού του Κόμματος Σία Αναγνωστοπούλου, που απέστειλα στην εφημερίδα την παρακάτω επιστολή, καλώντας παράλληλα την ΕΣΗΕΑνα λάβει θέση:

Προς την εφημερίδα «Τα Νέα» (Χαμένος στη Μετάφραση):

Αν αυτό είναι δημοσιογραφία!

Αν αυτό είναι ενημέρωση!

Αν αυτό είναι δημοκρατία!

Περιμένουμε από την ΕΣΗΕΑ να πάρει θέση για αυτό το προσβλητικό δημοσίευμα απέναντι στο θεσμικό ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σία Αναγνωστοπούλου

Τομεάρχης Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (αυτή που τα «τσακάλια» της ενημέρωσης απλώς δεν είδαν).

Το δημοσίευμα των ΝΕΩΝ

Το δημοσίευμα των Νέων υποό τον τιτλο ''Χαμένος στη μετάφραση'' που προκάλεσε την οργή της βουλευτού Σίας Αναγνωστπούλου, Τομεάρχη Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργού, είναι το παρακάτω:

«Δεν έμαθα τη γνωμοδότηση του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ που χθες ήταν να ανεβεί στην Ακρόπολη για να ελέγξει αν τελικά χρησιμοποιήθηκε το κατάλληλο υλικό στην ανακατασκευή ενός διαδρόμου για επισκέπτες, ή αν η δοσολογία πρέπει να είναι διαφορετική. Είμαι όμως σίγουρος ότι η επιτροπή γνωμοδότησης, έμπειρη με αμμοχάλικα, γιαπιά, πηλοφόρι και μυστρί, θα έβαλε στη θέση τους αυτούς τους άσχετους που συντηρούν την Ακρόπολη. Το εγγυώνται ο Πάνος Σκουρολιάκος, αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Στρατής, πρώην υφυπουργός Πολιτισμού, ο Αντώνης Ρέλλας, συν-συντονιστής του Τμήματος Αναπηρικής Πολιτικής, και η δημοτική σύμβουλος Εφη Γιαννοπούλου.

Η αλήθεια είναι ότι, ακόμα μια φορά, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βιάζεται, υιοθετεί διάφορα fake news και τις υπερβολές τους κι ύστερα τρέχει για τις εντυπώσεις, συνεχίζοντας να σπιλώνει όχι πολιτικές και πολιτικούς, αλλά πρόσωπα αφιερωμένα με πάθος στην υπόθεση της συντήρησης και της ανάδειξης των μνημείων της αρχαιότητας. Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο η τραγουδίστρια Αντζη Σαμίου («Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά») να είναι αρχαιολογικώς αρμοδιότερη από το ΚΑΣ. Και αφού η Αντζη Σαμίου ανοίγει τον δρόμο, γιατί να μην ακολουθήσουν ένας ξεχασμένος ηθοποιός, ένας υφυπουργός Πολιτισμού που ουδείς τον θυμάται ή μια μεταφράστρια;

Αλλωστε, ένα κόμμα χαμένο στη μετάφραση εκπροσωπεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς