Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

«Απλή συμμετοχή ¨κομπάρσων¨ σε κακοστημένη φιέστα»

 


Ανακοίνωση των Αστυνομικών Β/Α Αττικής κατά της απόφασης του Υπ. ΠροΠο για την υπέρμετρη χρήση δυνάμεων της ΕΛΑΣ κατά των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο - ΣΥΡΙΖΑ: Την ευθύνη φέρει ο κ. Μητσοτάκης!

Με αφορμή την δριμεία κριτική των μελών της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Νικολαΐδης επισήμανε ότι το επικοινωνιακό παιχνίδι που διάλεξε να παίξει η Νέα Δημοκρατία εν μέσω πανδημίας, ώστε να μετακινήσει τη δημόσια ατζέντα της συζήτησης από τις τραγικές ευθύνες που έχει στην διαχείρισή της, την έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Σημείωσε επίσης ότι θα μπορούσαμε να μιλήσουμε αποκλειστικά για ευθύνες Χρυσοχοΐδη, αλλά έτσι θα κάναμε μεγάλη χάρη στον κ. Μητσοτάκη. «Η ευθύνη σε αυτούς τους χειρισμούς βαραίνει αποκλειστικά τον ίδιο» τόνισε σε όλους τους τόνους.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου των Αστυνομικών Β/Α Αττικής, με την οποία έκαναν σκληρή κριτική στην πολιτική του Υπουργείου Πρ.Πο.

Υπό τον φόβο μετάδοσης του κορονοϊού στους άνδρες της ΕΛΑΣ, ενώ πολλοί επιστήμονες φοβούνται πως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε μετάδοση  κρουσμάτων κορονοϊού και ανάμεσα στους άνδρες της Αστυνομίας λόγω αγκαλιάσματός τους με διαδηλωτές, εκφράζονταν απορία εάν η «κατασπατάληση δυνάμεων εν μέσω του δεύτερου κύματος του φονικού Covid-19, είναι προσφορά και συνεισφορά στην ειρήνη και στην ασφάλεια της Πολιτείας ή απλή συμμετοχή ¨κομπάρσων¨ σε κακοστημένη φιέστα».

Και κατέληγε:

«Μη λησμονούμε, ότι όλοι μας έως πριν λίγο καιρό συμφωνούσαμε ότι τα χρόνια της Μεταπολίτευσης έλαβαν τέλος».

 Αναλυτικότερα η ανακοίνωση είναι η παρακάτω:

«Η πρωτοφανής κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων – περί τις 6.000 – για την περιφρούρηση των ¨ απαγορευθησών ¨ εκδηλώσεων του Πολυτεχνείου και της 47ης Επετείου, δεν περιποιεί σε κανέναν τιμή και πάντως απέχει πόρρω από το να συμβαίνει σε συντεταγμένη Πολιτεία της Ευρώπης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το μήνυμα που εστάλη είναι απολύτως αναχρονιστικό. Παράλληλα, όλοι μας, όλοι οι εργαζόμενοι αστυνομικοί, αναρωτιόμαστε πλέον, αν η συγκεκριμένη απίστευτη κατασπατάληση δυνάμεων εν μέσω του δεύτερου κύματος του φονικού Covid-19, είναι προσφορά και συνεισφορά στην ειρήνη και στην ασφάλεια της Πολιτείας ή απλή συμμετοχή ¨κομπάρσων¨ σε κακοστημένη φιέστα.

Οι πολίτες έχουν άποψη για όλα και ειρήσθω εν παρόδω θα διαφανεί ότι εν έτει 2020, αυτή η διαχείριση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

Μη λησμονούμε, ότι όλοι μας έως πριν λίγο καιρό συμφωνούσαμε ότι τα χρόνια της Μεταπολίτευσης έλαβαν τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς