Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Μετακομίζει στο «Ράδιο Γάμμα» από αύριο ο Γ. Καρβουνιάρης


Από αύριο, Τετάρτη, το «Δελτίο Θυέλλης» του θα φιλοξενείται στη νέα θέση του και από τους 94 μεγακύκλους. Τη ίδια πάντα ώρα 8-9 π.μ.

 Με την είδηση της μετακόμισής του στο  από τον Alpha Πάτρας, στο «Ράδιο Γάμμα» μας καλημέρισε σήμερα από την προσωπική του σελίδα στο fb, o φίλος και δημοσιογράφος Γιώργος Καρβουνιάρης που τον ακούγαμε τα πρωινά από την εκπομπή του «Δελτίο Θυέλλης». Από αύριο, Τετάρτη, το «Δελτίο Θυέλλης» όπως προαναφέρθηκε θα φιλοξενείται στη νέα θέση του και από τους 94 μεγακύκλους. Τη ίδια πάντα ώρα 8-9 π.μ.

Και φυσικά  όπως πάντα «χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς παρωπίδες χωρίς φόβο, αλλά… κάποιες φορές με αρκετό πάθος», καθώς δεσμεύεται ο έγκριτος δημοσιογράφος! Με τον οποίο σημειώνω συνεργαστήκαμε άριστα επί αρκετά χρόνια, τα πρώτα της καριέρας του στην εφημερίδα «Ημέρα» των Πατρών, από την θέση του σελιδοποιού τυπογράφου εγώ και από το δημοσιογραφικό μετερίζι ο Γιώργος Καρβουνιάρης.

Στην ανάρτησή του αναφέρει: 

«Ένας κύκλος 22 ετών κλείνει στη ραδιοφωνική μου παρουσία μέσα από τον ALPHA Πάτρας 94.4. Η συγκίνηση μεγάλη. Αλλά όπως κάθε κύκλος, όταν κλείνει, στη ζωή ανοίγει ένας άλλος.
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ιδιοκτησία του ALPHA για την πολυετή, απρόσκοπτη και ανέφελη συνεργασία. Ξεχωριστές ευχαριστίες στην επί μία εικοσαετία σχεδόν, συνεργάτη αλλά κυρίως φίλη μου, Roula Nikoleta
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην ηχολήπτη μου, Andreas Polymeropoul,
που με ανέχτηκε όλο το χρονικό διάστημα που συνεργαζόμαστε. Πιστέψτε με, δεν ήταν πάντα εύκολο…
Και φυσικά σε όλους τους τεχνικούς κα δημοσιογράφους που συνεργαστήκαμε σε όλη αυτή την πάροδο των 22 ετών και δεν τους αναφέρω έναν- έναν γιατί όλο και κάποιον θα ξεχάσω. Ξέρουν αυτοί και αυτές…
Από αύριο, Τετάρτη, το ΔΕΛΤΙΟ ΘΥΕΛΛΗΣ θα φιλοξενείται στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ ( την ιδιοκτησία του οποίου ευχαριστώ για την τιμητική πρόταση) και τους 94 μεγακύκλους. Τη ίδια πάντα ώρα 8-9 π.μ. Όπως πάντα χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς παρωπίδες χωρίς φόβο, αλλά… κάποιες φορές με αρκετό πάθος!
Καλημέρα σας…».
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς