Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Πάνος Σκουρλέτης: Τα 26 δισ. της ΝΔ είναι λίγο “μούφα”


«Η κυβέρνηση επιλέγει αυτή την περίοδο την πολιτική της αδράνειας, μη λαμβάνοντας ουσιαστικά μέτρα άμεσης στήριξης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ πριμοδοτεί την μερική απασχόληση με μειωμένο μισθό, επεσήμανε ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.


Ο ίδιος μιλώντας σήμερα στο ΘΕΜΑ Radio» 104,6 πρόσθεσε ότι «Και μόνο με μια απλή ανάγνωση του προγράμματος “Μένουμε Όρθιοι ΙΙ” θα διαπιστώσει κανείς ότι είναι κοστολογημένο, τεκμηριωμένο και λέει από πού θα βρεθούν τα λεφτά. Τα 26 δισ. της ΝΔ είναι και λίγο “μούφα” διότι αφορούν και εγγυήσεις και δάνεια, απαιτούν προϋποθέσεις, αυτό δεν είναι άμεση ρευστότητα στις επιχειρήσεις». 

«Να σχολιάσουμε το σκάνδαλο με τα 20 εκατ. ευρώ; Είναι δυνατόν να δίνουν σε αυτά τα αχαρτογράφητα site των προσωπικών φίλων και αποτυχημένων πολιτικών της ΝΔ, κάποιες χιλιάδες ευρώ ή, εν πάση περιπτώσει να μη μας λένε πόσα παίρνει κανείς; Δεν είναι πρόβλημα, καταρχάς η διαφάνεια σε σχέση με τη χρησιμοποίηση δημόσιου χρήματος; Αλλά, ταυτόχρονα και μια μεθοδευμένη προσπάθεια να φτιαχτεί ένα δίκτυο μέσων που να “λιβανίζουν” την κυβέρνηση με σκοπό τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης»;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ:   
Συνέντευξη στο ΘΕΜΑ Radio 104,6 (19/6/2020) by Πάνος Σκουρλέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς