Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Νέοι μέθοδοι θεραπείας των αρθρώσεων στην Γερμανία

Δόκτωρ Τόμας Σνάιντερ (Thomas Schneider) — Επικεφαλής του παγκόσμιας φήμης Κέντρου ρευματολογίας και νευρολογίας του Βερολίνου. Υπάρχει μόνο μία βασική αιτία της ασθένειας των αρθρώσεων, αλλά οι Έλληνες γιατροί την αγνοούν πλήρως.
 

Γνωστός Γερμανός ρευματολόγος διατείνεται ότι αιτία της αρθρίτιδας αποτελεί η κακή κυκλοφορία αίματος που συντείνει στην συσσώρευση αλάτων στα οστά!

 
Δόκτωρ Τόμας Σνάιντερ: "Στην Ελλάδα, οι κοινές ασθένειες των αρθρώσεων εξακολουθούν να αντιμετωπίζονται με παρωχημένα και αναποτελεσματικά φάρμακα που απαιτούν συνεχή χρήση για όλη τη ζωή. Ενώ στη Γερμανία, οι αρθρώσεις αντιμετωπίζονται το ίδιο εύκολα και γρήγορα όπως ένα κοινό συνάχι. "
Πέρυσι, ο Τόμας Σνάιντερ επισκέφθηκε την Ελλάδα για να συλλέξει εμπειρίες και να ανταλλάξει απόψεις με τους Έλληνες συναδέλφους του. Αυτό που συνάντησε στην Ελλάδα, κατά τα λεγόμενα του, τον άφησαν άφωνο. Στη χώρα μας, σύμφωνα πάντα με τον Τόμας, η ρευματολογία έχει μείνει στα μέσα του περασμένου αιώνα.

Μετά από τις ηχηρές δηλώσεις του στη Γερμανία, ο Δρ Τόμας Σνάιντερ δέχτηκε να δώσει μια συνέντευξη στην Ελληνική έκδοση. Τι δεν άρεσε στον διάσημο γιατρό στην ελληνική ιατρική; Και γιατί υποστηρίζει ότι οι Έλληνες πολίτες που υποφέρουν από τον πόνο στις αρθρώσεις δεν θα μπορέσουν ποτέ να γίνουν καλά;

- Θέλω να τονίσω εξαρχής ότι τρέφω τα καλύτερα συναισθήματα για την Ελλάδα, τον ελληνικό πολιτισμό και τους ανθρώπους που ζουν στην Ελλάδα. Αλλά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τομέας της ιατρική σας προκαλεί σοκ στους Γερμανούς γιατρούς. Ο τομέας της ιατρικής στην χώρα σας βρίσκεται πίσω τουλάχιστον 20, και ίσως και 30 χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, στη θεραπεία ασθενειών των αρθρώσεων και του μυοσκελετικού συστήματος αυτό συμβαίνει σίγουρα. Μπορούμε να πούμε ότι μια τέτοια επιστήμη όπως η ρευματολογία στην Ελλάδα δεν υπάρχει καν

Δείτε τι προτείνουν οι γιατροί για τη θεραπεία αρθρώσεων στην Ελλάδα: Viprosal, Dolgit, Voltaren \ Fastum gels, Diclofenac, Teraflex, Nurofen και άλλα παρόμοια φάρμακα.

Ωστόσο, αυτά τα φάρμακα ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΎΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ και τον χόνδρο, αλλά μόνο ανακουφίζουν από τα συμπτώματα της νόσου δηλαδή τον πόνο, την φλεγμονή, το οίδημα. Φανταστείτε λοιπόν τι συμβαίνει με το σώμα σας. Όταν ένα ασθενής παίρνει ένα χάπι, εφαρμόζει ένα αναισθητικό τζελ ή κάνει μια ένεση, ο πόνος φεύγει. Μόλις όμως τελειώσει η δράση του φαρμάκου, ο πόνος επιστρέφει.

Και ο πόνος είναι ένα σημαντικό καμπανάκι που σηματοδοτεί ότι έχει ξεκινήσει μια παθολογική διαδικασία στην άρθρωση. Απλά πνίγοντας τον πόνο, οι πληγείσες αρθρώσεις εκτίθενται σε ακόμα μεγαλύτερα καταστροφικά αποτελέσματα. Η διαδικασία καταστροφής επιταχύνεται κατά 3-5 φορές και τελικά οδηγεί σε μη αναστρέψιμες αλλαγές, για να φτάσουμε εντέλει στην ακινησία και την αναπηρία.

Αυτή η μέθοδος αντιμετώπισης του πόνου των αρθρώσεων στη Γερμανία δεν χρησιμοποιείται εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Τα παυσίπονα χρησιμοποιούνται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις, με μεγάλη ακρίβεια στις οδηγίες χρήσης και προσοχή. Στη Γερμανία πωλούνται μόνο με συνταγή γιατρού και υπό αυστηρό έλεγχο

Οι αποκαλούμενοι "χονδροπροστατευτές" απαγορεύονται ρητώς και αυστηρώς, ως εντελώς κομπογιανίτικα και άχρηστα φάρμακα.

Οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί σας τσακίζουν τους Έλληνες πολίτες! Είναι απολύτως λογικό και κατανοητό σε όλους ότι το να πουλάς σε υψηλές τιμές φάρμακα για την εξάλειψη των συμπτωμάτων είναι πολύ πιο επικερδές από τη θεραπεία μιας νόσου μια για πάντα, αποκαθιστώντας πλήρως μια καταπονημένη άρθρωση. Δεν έχουν το Θεό τους.

- Και πως έχουν τα πράγματα με τη θεραπεία των αρθρώσεων στη Γερμανία;

- Όλοι οι Γερμανοί γιατροί, από καθηγητές ρευματολογίας μέχρι τους απλούς θεραπευτές και το παραϊατρικό προσωπικό, έχουν καταλάβει εδώ και πολύ καιρό ότι δεν είναι οι συνέπειες της νόσου που πρέπει να εξαλειφθούν αλλά οι αιτίες της. Αυτό είναι το κλειδί για μια πλήρη, γρήγορη και ασφαλή θεραπεία. Και ποια είναι η κύρια αιτία των πόνων στις αρθρώσεις; Η εναπόθεση αλάτων λόγω κακής κυκλοφορίας του αίματος και της κυκλοφορίας του αρθρικού υγρού

Το ουρικό είναι το πραγματικό άλας ουρικού οξέος και η αιτία της ουρικής αρθρίτιδας, κοινώς ποδάγρας.

Τα οστεοφυτά που είναι τα πυρωμένα άλατα, αποτελούν την αιτία για το υπόλοιπο 97% των ασθενειών των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης. Όλοι οι τύποι αρθρίτιδας, αρθρώσεως, οστεοχονδρωσίας, οστεοπόρωσης, ρευματισμών, θυλακίτιδας και ακόμη και υγρό. Όλες αυτές οι ασθένειες έχουν έναν μια βασική αιτία προέλευσης. Τον σχηματισμό οστεοφυτών.

Τα άλατα που σχηματίζονται στις επιφάνειες της άρθρωσης, όπως το γυαλόχαρτο, "ακονίζουν" τον περιβάλλοντα ιστό - τα οστά και τον χόνδρο. Μεγαλώνοντας οι κρύσταλλοι των αλάτων αρχίζουν να βλάπτουν τον μυϊκό ιστό, τους τένοντες, τα αιμοφόρα αγγεία και τα τριχοειδή αγγεία. Αυτό προκαλεί φλεγμονή, λοίμωξη, οίδημα και έντονο πόνο.

Σε προχωρημένες περιπτώσεις, μεγάλες συσσωρεύσεις αλάτων μπορούν εύκολα να αποκόψουν μέρος του οστού, με οξεία κίνηση, προκαλώντας έτσι πλήρη αναπηρία και ακινητοποιώντας μόνιμα την άρθρωση

Υπάρχει μια πολύ επικίνδυνη και εσφαλμένη αντίληψη ότι το ασβέστιο κάνει καλό στις αρθρώσεις. Ναι, το ασβέστιο κάνει καλό, αλλά είναι καλό μόνο για τις ΥΓΙΕΙΣ αρθρώσεις. Όταν οι αρθρώσεις ήδη πονούν η κάνουν κρακ, αυτό σημαίνει ότι έχει ήδη σχηματιστεί ένα στρώμα οστεοφυκών και το ασβέστιο, που εκτός από την ενίσχυση του οστικού ιστού, ενισχύει επίσης τα οστεοφυτικά άλατα, επιδεινώνει και επιταχύνει την ανάπτυξή τους.

Ακριβώς για αυτό τον λόγο οι Γερμανοί ρευματολόγοι πρωτίστως ασχολούνται με την αποκατάσταση της κυκλοφορίας του αίματος στην καταπονημένη άρθρωση, έτσι ώστε να απομακρύνονται τα άλατα που συσσωρεύονται με το πέρασμα των χρόνων. Αυτό, με τη σειρά του, αποκαθιστά την ομαλή κυκλοφορία του αρθρικού υγρού και κινεί τη διαδικασία αποκατάστασης των ιστών των αρθρώσεων.

Στην πραγματικότητα, οι ανθρώπινες αρθρώσεις έχουν μεγάλη αναγεννητική ικανότητα και είναι σε θέση να ανακάμπτουν από μόνες τους, όπως η ουρά μιας σαύρας. Το μόνο που χρειάζονται από εμάς είναι λίγη βοήθεια σε αυτό και στην προσπάθεια να απαλλαγούν από τα άλατα που έχουν "κολλήσει" πάνω τους και η διαδικασία θα συνεχιστεί από μόνη της.

Πίσω στη δεκαετία του 90 του περασμένου αιώνα, Ελβετοί επιστήμονες κατάφεραν να αποκτήσουν μια ειδική μορφή βιταμίνης Β, την λεγόμενη άλφα-αρθροφερόλη. Λαμβάνεται με τη σύνθεση φυσικών συστατικών: εκχύλισμα Cervus elaphus sibiricus, δηλητήριο φιδιού, λίπος καρχαρία, συν ένα σύνολο πάνω από 50 διαφορετικών εκχυλισμάτων. Το εκχύλισμα κέρατος ελαφιών είναι η ίδια ουσία που εξασφαλίζει την ενεργό ανάπτυξη των κέρατων του ζώου. Δηλαδή, ο κύριος στόχος του είναι να δημιουργήσει νέο οστικό ιστό. Μπορείτε να φανταστείτε τη βιολογική δύναμη ενός τέτοιου μηχανισμού; Δεν υπάρχει στην φύση τίποτα πιο αποτελεσματικό για την ενεργοποίηση την κυκλοφορίας του αίματος στα οστά και στις αρθρώσεις.

Αυτή η ουσία είναι ικανή να διεισδύσει μέσα στα μόρια των αλάτων και να τα διαλύει από μέσα με αποτέλεσμα να καθαρίζονται οι επιφάνειες των αρθρώσεων και να ομαλοποιούνται η ροή του αίματος και η κυκλοφορία του αρθρικού υγρού. ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ! Ή μάλλον, μέχρις ότου το αλάτι συσσωρευτεί και πάλι (αλλά για αυτό θα χρειαστεί να περάσουν αρκετές δεκαετίες). Τώρα πια δεν χρειάζεται να παίρνετε συνεχώς φάρμακα για να απαλλαγείτε από τον πόνο και την φλεγμονή. Δεν υπάρχει λόγος πια να φοβάστε ότι ξαφνικά θα "σφηνώσει" η άρθρωση, θα χάσει την ευκινησία της και ότι θα χρειαστεί προσθετική. Εδώ και δεκαετίες οι άνθρωποι γίνονται εντελώς καλά

Μου σηκώθηκε η τρίχα όταν είδα τα ιατρικά στατιστικά στοιχεία στην Ελλάδα. Ξέρετε ποια είναι η πιο συνηθισμένη αιτία αναπηρίας στην Ελλάδα; Δεν είναι ούτε ο καρκίνος, ούτε το AIDS, ούτε ο διαβήτης, αλλά η αρθροπάθεια! Μια απλή αρθροπάθεια, η οποία αντιμετωπίζεται στη Γερμανία μέσα σε 2-3 εβδομάδες με ένα όχι τόσο ακριβό φάρμακο, στην Ελλάδα οδηγεί στην αναπηρία

Σήμερα στη Γερμανία, οι κοινές παθήσεις των αρθρώσεων δεν θεωρούνται επικίνδυνες ασθένειες, εκτός αν μιλάμε φυσικά για σοβαρές ζημιές που προέρχονται από τραύματα: κατάγματα, θραύσεις, ρήξεις κλπ. Ο πόνος και η φλεγμονή στις αρθρώσεις μαρτυρούν ότι είναι "μολυσμένες" με άλατα και είναι καιρός να τις καθαρίσουμε. Μετά από μια μηνιαίο κύκλο "καθαρισμού", οι αρθρώσεις επιστρέφουν στο φυσιολογικό και για την επόμενη δεκαετία μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο

Οι ασθένειες των αρθρώσεων, τις οποίες στην Ελλάδα προσπαθούν να "θεραπεύσουν" ξεχωριστά, στη Γερμανία έχουν εδώ και καιρό συνδυαστεί σε μία ασθένεια, την "Articulatio de sales" (Αλατοσχηματισμοί των αρθρώσεων). Αυτή η ασθένεια περιλαμβάνει:
  • Αρθρίτιδα.
  • Ποδάγρα.
  • Οστεοχόνδρωση.
  • Άρθρωση.
  • Θυλακίτιδα.
  • Τενοντίτιδα.
  • Γάγγλιο του καρπού.
  • Ρευματισμοί.
  • Οστεοπόρωση.
Αυτή είναι απλώς μια συνοπτική λίστα, γιατί οι υπόλοιπες ασθένειες είναι μόνο ένα υποείδος αυτών των κύριων εννέα παθολογιών. Για παράδειγμα, η κοξάρθρωση είναι ένα υποείδος της αρθρώσεως, κλπ.

Και όλη αυτή η μακρά λίστα παθολογιών θεραπεύεται πολύ απλά, με τον απλό καθαρισμό των αρθρώσεων που είναι απολύτως ασφαλής και δεν απαιτεί ούτε καν ιατρική φροντίδα και μάλιστα είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί στο σπίτι.

- Πως "καθαρίζουν" τις αρθρώσεις στην Γερμανία?

- Στις μέρες μας υπάρχουν ειδικά σκευάσματα που έχουν σχεδιαστεί για τον καθαρισμό των αρθρώσεων από τις εναποθέσεις αλατιού. Περιέχουν άλφα αρθροφαρόλη. Για παράδειγμα, ένα πολύ καλό φάρμακο είναι το Hondrocream. Περιέχει άλφα-αρθροφερόλη σε ειδική, εύκολα εύπεπτη μορφή, λόγω της οποίας το φάρμακο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του Hondrocream είναι ότι περιέχει ένα σύμπλεγμα συστηματικών αρθρο-βιταμινών, μακρο- και μικροστοιχείων που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τη λειτουργία των ιστών των αρθρώσεων. Δηλαδή, έχει μια ολοκληρωμένη θεραπευτική επίδραση στα οστά και τους χόνδρους, το αρθρικό υγρό, τις μυϊκές ίνες, τους συνδέσμους και τους ιστούς των τενόντων. Το πλήρες φάσμα της πολύπλοκης επίδρασης συνθέτει μια εκπληκτική κρέμα.

Η σύνθεση του Hondrocream έχει πάνω από 45 συστατικά. Δεν θα τα απαριθμήσω όλα, θα σας μιλήσω μόνο για τα κύρια:

Κύτταρα Pant Maral.
Επιταχύνουν τις αναγεννητικές διεργασίες στους ιστούς των αρθρώσεων

Βιταμίνη Β3
Ενισχύει και τονώνει τον ιστό του χόνδρου, αυξάνει την ελαστικότητά του, αυξάνει την αντοχή στην τριβή.

Βιταμίνη Α
Κανονικοποιεί τη διαπερατότητα των μικρών τριχοειδών αγγείων.

Δηλητήριο του φιδιού (μικρο-μόρια).
Ανακουφίζει από τη φλεγμονή και τη λοίμωξη των ιστών των αρθρώσεων, σταματά τις διαδικασίες της σήψης.

Άλφα-Αρθροφερρόλη.
Καταστρέφει τις αποθέσεις αλάτων, τις μαλακώνει και τις αποσυνθέτει σε στοιχεία που μπορούν να βγουν από τον οργανισμό.

Βιταμίνη Β3.
Διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνει τη ροή του αίματος στην άρθρωση.
 
Λίπος καρχαρία (στοιχεία άλφα)
Κανονικοποιεί την κυκλοφορία του αρθρικού υγρού

- Από όσο γνωρίζουμε όμως το Hondrocream δεν πωλείται στα ελληνικά φαρμακεία, σωστά;

- Σωστά και αυτό είναι και το παράδοξο. Οι Έλληνες γιατροί προτιμούν να ταΐζουν τον κοσμάκη με παυσίπονα και αναισθητικά, αντί να ασχολούνται με την πραγματική θεραπεία που φέρνει μόνιμα και όχι πρόωρα αποτελέσματα.

Την ίδια στιγμή, και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί τούτου οι Έλληνες ρευματολόγοι, τουλάχιστον όσοι ενδιαφέρονται για προηγμένες μεθόδους θεραπείας, γνωρίζουν το Hondrocream και τις αναγεννητικές του ικανότητες. Αλλά δεν το διακινδυνεύουν να συνταγογραφήσουν ένα φάρμακο που δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο του Υπουργείου Υγείας.

Από όσο γνωρίζω, οι κατασκευαστές του Hondrocream ήθελαν να μπουν στην ελληνική αγορά, όμως δεν τους το επέτρεψαν αυτό, βρίσκοντας εκατοντάδες λόγους και βάζοντας αμέτρητα εμπόδια (όλη ξέρουμε ότι η γραφειοκρατία στην Ελλάδα έχει περάσει πια σε άλλο επίπεδο). Αυτό έχει όμως μια λογική εξήγηση. Αν αυτή η κρέμα εμφανιστεί στα φαρμακεία, τότε οι Έλληνες φαρμακοποιοί θα υποστούν τεράστιες απώλειες. Πράγματι, η φαρμακολογία σήμερα είναι μια επιχείρηση! Ακόμη και στη Γερμανία. Αλλά στη Γερμανία, η επιχείρηση ελέγχεται από το κράτος. Τώρα για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι είμαι ο πλέον κατάλληλος για να κρίνω. Έσείς θα γνωρίζετε καλύτερα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς