Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Στην εποχή του Μαυρογιαλούρου επί Πελετίδη!



 Αγορά αντισηπτικού χονδρικώς στοιχίζει 6 ευρώ το λίτρο αλλά για τον Δήμο Πατρέων 26 στην λιανική, από δικά του παιδιά!  Οικόπεδο ξένου παιδιού στην Εγλυκάδα  περιμένει χρόνια  την αποδέσμευση!

Ώρα Πατρών-Γιώργος Ρώρος: Τελικά πόσο στοιχίζει το αντισηπτικό κ. Πελετίδη;


Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη για τον Δήμο Πατρέων, που όταν πρόκειται να εξυπηρετήσει τα δικά του παιδιά της λιανικής πώλησης, είναι ικανός να ταξιδεύσει μέχρι Αθήνα προκειμένου να τα ικανοποιήσει! Θα αναρωτηθεί κανείς, μα δεν υπάρχουν παιδιά που μπορεί να πωλήσουν με τιμές χονδρικής, στηνΉ έστω στην Αθήνα Πάτρα; Μπααα!



Είναι δύσκολο να συνεννοηθεί ο κ. Πελετίδης με τους συνεργάτες του, φαίνεται.



Να σκεφτείται ότι  στην Εγλυκάδα Πατρών που έχει ενταχθεί στην επέκταση του Σχεδίου Πόλεως  και έχουν πραγματοποιηθεί διανοίξεις οδών, του είναι αδύνατον να προχωρήσει στη διάνοιξη 15 μέτρων οδού, διότι  το απέναντι παιδί του οποίου το οικόπεδο βρίσκεται δεσμευμένο αν και εγγεγραμμένο στο Κτηματολόγιο, βρίσκεται σε μειονεκτική κατάσταση διότι οι υπηρεσίες του Δήμου αδυνατούν να βρουν τον ιδιοκτήτη και μαζί του να κάνουν τι, δεν γνωρίζω, αν και μέρος του οικόπεδό του  απ[αλλοτριώνεται για να διανοιχθεί επιτέλους ο δρόμος!



Τώρα την ίδια νωχελικότητα  βέβαια δεν έδειξε όταν επρόκειτο να απαλλοτριώσει οικόπεδο συνεργάτιδός του στον Δήμο. Τα δικά μας παιδιά που λέγαμε. Να δούμε πόσο θα τραβήξει αυτό.



Νέα προτίμηση δικών του παιδιών, ως να βρισκόμαστε στην εποχή του Μαυρογιαλούρου, επέδειξε ο δήμος Πατρέων με αφορμή την αγορά αντισηπτικού.



Σχετική και η γνωστοποίηση εκ μέρους της δημοτικής παράταξης του Γιώργου Ρώρου!



Σε αυτήν αναφέρονται τα παρακάτω:




«Είχαμε την πεποίθηση, ότι η πρακτική των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου συχνά καταλήγει σε υποβάθμιση της διαφάνειας στα δημόσια λογιστικά και, εν τέλει, στην ίδια τη Δημοκρατία.



Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε όμως ότι ο καλύτερος μιμητής αυτών των πρακτικών θα αποδεικνυόταν η δημοτική αρχή του κ. Πελετίδη.



Σύμφωνα με αυτή την πρακτική, λοιπόν, των απευθείας αναθέσεων λόγω του επείγοντος των καταστάσεων ελέω κορονοϊού, η προμήθεια αντισηπτικού διαλύματος για τον Πολιτιστικό Οργανισμό στοιχίζει 6 ευρώ το λίτρο αλλά για τον Δήμο Πατρέων 26 ευρώ! 




Φαίνεται, ότι η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, κα Γεροπαναγιώτη έχει διαφοροποιηθεί από τον κ. Πελετίδη και έχει κόψει τις διπλωματικές σχέσεις μαζί του και για αυτόν τον λόγο δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν από ποιο κατάστημα της Πάτρας να προμηθευτούν με τη χαμηλότερη τιμή το αντισηπτικό.


Τελικά πόσο στοιχίζει το αντισηπτικό κ. Πελετίδη, γιατί μάλλον θα χρειαστείτε αρκετά λίτρα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς