Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Πολιτικός εκβιασμός από το Μαξίμου η απομπή Γ. Τράγκα





Κόπηκε αναιτιολόγητα από τα «Παραπολιτικά 90.1 - Ξεκινά εκπομπές αλλού, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάτι γνωστό...


Ακόμη και ο  αντιΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, προκαλεί τόση δυσανεξία στο Μαξίμου, που αποτελεί, αν μη τι άλλο, σοβαρή ένδειξη φόβου των ενοίκων του, πως στο επόμενο διάστημα, που ο κόσμος θα απαλλαγεί από την τρομολαγνεία που του προκαλούν τα καθημερινά... διαγγέλματα του μαγειρείου της ΝΔ και θα αρχίσει να συνειδητοποιεί το νέο πνιγηρό οικονομικό περιβάλλον, στο οποίο τον έχει ρίξει η κυβέρνηση-κουρελού που στηρίζεται στα ξύλινα ποδάρια των ξεπουλημένων ΜΜΕ, αντιδρώντας, θα αναζητήσει στήριγμα σε εκείνη την πολιτική δύναμη, που στο δυσμενές μνημονιακό περιβάλλον το οποιο της επέβαλαν οι Ευρωπαίοι δανειστές με την συνδρομή της ΝΔ,  κατόρθωσε να κρατήσει την κοινωνία όρθια και με αξιοπρέπεια, αλλά και το σπουδαιότερο με ένα μαξιλάρι 37 δισ. ευρώ, που αποτελούν εγγύηση για το μέλλον των πολιτών, που μόχθησαν γι αυτό!

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση της εφημερίδας Documento και την θέση του διωχθέντος δημοσιογράφου εκ μέρους της ΝΔ: 

«Με συνοπτικές διαδικασίες και όπως φαίνεται μετά από ισχυρές πιέσεις από το Μέγαρο Μαξίμου ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί (Δευτέρα 11/5/2020) η λήξη συνεργασίας του Γιώργου Τράγκα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1».

Σημασία ωστόσο έχει τι είχε πει ο ίδιος λίγο πριν από την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας, παρά το ότι η διαμάχη με το περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου όπως φαίνεται διαρκεί εδώ και μήνες, λόγω της κριτικής που ασκούσε προς τη ΝΔ και ιδιαίτερα προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως φαίνεται μάλιστα από τα λεγόμενά του η διακοπή του συμβολαίου είχε συμφωνηθεί να γίνει στις 29 Μαίου αλλά προφανώς κάποιοι φρόντισαν να τελειώσει νωρίτερα και να ανακοινωθεί τις πρωινές ώρες.

Παραθέτουμε ορισμένες από τις φράσεις του Γιώργου Τράγκα:

- Με εντολή της εκτελεστικής εξουσίας, για μια ακόμη φορά, διακόπτεται βιαίως ένα συμβόλαιο μου πριν τελειώσει. Μετά από τέσσερα χρόνια διακόπτω τις εκπομπές μου στα "Παραπολιτικά FM" την Παρασκευή 29 Μαΐου.
- Εκτιμούν και πιστεύουν κάποιοι στο Μαξίμου ότι δεν πρέπει να ακούγεται η φωνή μου ή τουλάχιστον να παρεμποδιστεί και γι' αυτό πίεσαν αφόρητα.
- Δεν έχουν καταλάβει ότι η δική μου φωνή είναι ήδη σε κάθε σπίτι, έχει ριζώσει. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων παράγει και αναπαράγει τη φωνή μου και θα το αντιληφθούν ευρύτερα μετά τις 29 Μαΐου, γιατί λίγο-πολύ όλοι καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί, τι συμβαίνει και που το πάνε.
- Θα είμαι κοντά σας εδώ στα "Παραπολιτικά FM" έως τις 29 Μαΐου, η διακοπή του συμβολαίου μου έγινε με κοινή συμφωνία και αζημίως.
- Λόγω πολύχρονης εμπειρίας στο Ελληνικό ραδιόφωνο, αντιλαμβάνομαι πάντοτε άμεσα πότε μια ιδιοκτησία, προκειμένου να συντηρηθεί και να επιβιώσει, αποδέχεται τους εκβιασμούς και τις αφόρητες πιέσεις της εκτελεστικής εξουσίας.
- Ο κος Μητσοτάκης δεν θέλει να ακούγομαι το πρωί, όχι μόνο στα "Παραπολιτικά", αν είναι δυνατόν, από πουθενά. Αυτό όμως θα το δούμε.

Όπως φαίνεται εκ των λεγομένων του πάντως σχεδιάζει να ξεκινήσει εκπομπές αλλού, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάτι γνωστό». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς