Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Πέτυχαν το ακατόρθωτο οι καθαρίστριες του Αγ. Ανδρέα

    Μετά από συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, τους ανακοινώθηκε η απόφαση του, με πρωτοβουλία του,  για παράταση εργασίας για ένα χρόνο, μέχρι 30-4-2021! 
    Galatia Pouliasi

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ,ΘΑ ΤΟΝΙΣΩ ΔΥΟ ,ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ.
    ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ,ΕΙΧΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ.ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 30/4/21. ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ.ΣΑΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ.ΣΑΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ,ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΦΤΙΑΞΑΜΕ.ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ.ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    (Η ενημέρωση προέρχεται από την πρωσωπική σελίδα στο fb της Γαλάτιας Πουλιάση)
     
     
     
     

  • Ευαγγελία Διαμαντή-Βοσινάκη Ολα καλα και μπράβο σας για την παραταση που καταφέρατε. ...ο λόγος που παραιτηθηκες δεν κατάλαβα
    1

  • Σταυρος Ντετσικας Νομίζω ότι κάνεις λάθος να παραιτηθείς Γαλάτεια ό,τι κ αν έγινε. Πρέπει να ειμαστε μέσα στα κέντρα αποφάσεων αν θέλουμε να δούμε ασπρη μέρα. Ξέρω ότι ο αγώνας είναι δύσκολος , αλλα εμείς μάθαμε στα δύσκολα. Καλό πάσχα
    3
    • Galatia Pouliasi Σταυρος Ντετσικας ηταν πολλα μαζεμενα.Απλα σημερα ξεχειλισε το ποτηρι.Δεν υποτιμας το ιδιο σου το παιδι.Θα προσφερω και απο αλλες σκοπιες.

  • Αλεξάνδρα Μεταλλινού Λάθος η παραίτηση μετά απο επιτυχία θα τα χάσετε όλα.
    1
  • Joni Tsitrikos Μπράβο στο. Είχα πη

  • Κατερίνα Δασταυρίδου Συγχαρητήρια Γαλατεια τ καταφέρατε και πάλι είστε πολύ αγωνίστριες μην παραιτησε ο κλάδος σε χρειαζεται

  • Μακης Αναστασιου σαν ουδετερος Γαλατια θα σου ελεγα οτι μια παραιτση ειναι ευκολη αλλα και λογος να σου πουν λιγοψυχησες και τους αφησες ξεκρεμαστους ,νομιζω οτι σε εμπιστευτηκαν με την ψηφο τους για τον καπετανιο που φαινεται στην φουρτουνα ,μην αλοφης βουτυρο στο ψωμΔείτε περισσότερα
    1

  • Παυλος Πολακης Μπράβο Γαλάτεια ,μπράβο Σουζάνα μπράβο σε όλες σας!!
    Γαλάτεια κάτσε εκεί που είσαι!!!!!!!
    2

  • κωνσταντινος κωστας καπραλος ΉΤΑΝ Η ΠΡΏΤΗ ΝΊΚΗ ΑΥΤΉ Η ΓΑΛΑΤΕΊΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΈΡΑΤΕ... ΣΕ ΈΝΑ ΧΡΌΝΟ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΑΛΛΆΞΕΙ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ.. ΘΑ ΈΧΕΤΕ ΠΆΛΙ ΥΠΟΥΡΓΌ ΥΓΕΊΑΣ ΤΟΝ ΠΑΎΛΟ;!!
    ΚΑΛΉ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΏΝΕΣ.ΑΓΏΝΑΣ ΧΑΜΈΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΌΘΗΚΕ ΠΟΤΈ...

  • Γιώργος Μοσχος Αυτή ήταν μία πρώτη νίκη των εργαζομένων στην Καθαριότητα. Μπράβο στις εργαζόμενες που πέτυχαν αυτό που ήταν δίκαιο άλλωστε. Όμως πρόεδρε Γαλάτεια Πουλιάση, βρίσκεστε όλες οι συναδέλφισσες στην πιο κρίσιμη φάση. Μαζί με τη Σουζάνα και τις συναδέλφισσες κάνατε τόσες προσπάθειες. Δεν είναι ώρα για αντικατάσταση της κορυφής του σωματείου σας. Εγκυμονούνται κίνδυνοι. Μπράβο σας. Πετύχατε το ακατόρθωτο. Και βρήκατε τη συμπαράσταση της κοινής Γνώμης. Θα συμφωνήσω με την γνώμη του Παύλου Πολάκη, που ξέρει την κατάσταση της Πάτρας και την παρακολουθεί, ως τ. Υπουργός. Την Παραθέτω: Παυλος Πολακης Μπράβο Γαλάτεια ,μπράβο Σουζάνα μπράβο σε όλες σας!!
    Γαλάτεια κάτσε εκεί που είσαι!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς