Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Οι δικηγόροι διαμαρτύρονται προς την ΝΔ τώρα




Κάποτε επί ΣΥΡΙΖΑ έβγαιναν στους δρόμους προτρεπόμενοι από την ΝΔ και κρεμούσαν τις γραβάτες τους στα δέντρα, διαμαρτυρόμενοι επειδή η κυβέρνηση όριζε πως πρέπει και αυτοί να δεχθούν τη χρήση του πλαστικού χρήματος. Δηλαδή την πληρωμή τους με κάρτα.


Σήμερα δεν τίθεται ζήτημα πληρωμής με κάρτα, αφού η επέλαση της πανδημίας του Κορονοϊού έχει κλείσει τις δικαστικές αίθουσες. Η κυβέρνηση προσπαθεί να απαλύνει τις οικονομικές επιπτώσεις με διάφορα ημίμετρα και οι αυτοαπασχολούμενοι δικηγόροι διαμαρτύρονται.

Στο πλαίσιο αυτό, αρνούνται και απορρίπτουν το επίδομα οι Άμισθοι Αυτοαπασχολούμενοι Δικηγόροι ως "κυβερνητική εφεύρεση" για να χρηματοδοτήσει με πλάγιο τρόπο τους φορείς κατάρτισης.

Συγκεκριμένα η Ένωσή τους αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως "το επίδομα αυτό το αρνούμαστε και το απορρίπτουμε κατηγορηματικά, στην παρούσα χρονική στιγμή. Είναι μια κυβερνητική εφεύρεση, όχι για να αποζημιώσει τον, στα όρια της απόγνωσης αυτοαπασχολούμενο δικηγόρο, αλλά για να χρηματοδοτήσει εκ πλαγίου τους φορείς κατάρτισης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς