Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Αναπληρωτής πρωθυπουργός ο Κούλης Μητσοτάκης!



Επιβεβαιώθηκε η ασθένεια του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Αμφισημίες, ερωτήματα και έλλειψη πίστης στην ορθότητά της προκάλεσε η ενημέρωση από τον ίδιο τον Βαγγ. Μαρινάκη ότι προσβλήθηκε από τον γνωστό ιό. 

Οπως γνωστοποίησε ο ίδιος, μέσω του social media, στο δίγλωσσο αγγλοελληνικο μήνυμά του, κόλλησε τον ιο, τονίζοντας στο μήνυμά του πως λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών.

Σε ποστάρισμα του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, γράφει: 

«Ο γνωστός ιός με ‘επισκέφθηκε’ και θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών και το ίδιο συνιστώ στους συμπολίτες μου. Περαστικά σε όλους μας».
Δεν πιστεύω ότι είναι αλήθεια, κάπου αποσκοπεί, με τη δημοσιοποίηση της είδησης αυτής ο Μαρινάκης, ανέφερε γνωστός πολιτικός παράγοντας της Πάτρας. 

Κατάλαβε ο ιός που μπήκε; Μόλις το μάθει θα βγει τρέχοντας, σχολιάσε μεγαλοδημοσιογράφος γνωστός στην Πάτρα από την υπόθεση με το φρουτάκια. 

Το πιο πετυχημένο που είδαμε αναρτημένο ήταν αυτό με την πρωθυπουργία: Επιβεβαιώθηκε η ασθένεια του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αναπληρωτής πρωθυπουργός μέχρι την ανάρρωσή του αναλαμβάνει ο Κούλης Μητσοτάκης!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς