Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Τη Δευτέρα η εξέταση του προστατευόμενου μάρτυρα

Μετά τη διασφάλιση του απορρήτου από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Μπρακουμάτσου, ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» εμφανίστηκε αυτοβούλως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΜΠΕ.


Ο «Μάξιμος Σαράφης» αφού επικοινώνησε δύο φορές χθες με το τμήμα Προστασίας Μαρτύρων της Ασφάλειας Αττικής και ανέφερε στον προϊστάμενο ότι δεν κρύβεται από απείθεια αλλά είναι διαθέσιμος να καταθέσει, εφόσον τηρηθεί ο νόμος που τον καθιστά προστατευόμενο μάρτυρα και με την προϋπόθεση να προστατευθούν τα προσωπικά του στοιχεία.

Το πρωί της προσεχούς Δευτέρας θα συνεδριάσει η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρτικής εξέτασης και στη συνέχεια, στις 16:00, θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ αντιπροσωπεία της επιτροπής, προκειμένου να εξετάσει τον προστατευόμενο μάρτυρα.

Στο μεταξύ «το μείζον είναι να εξεταστούν οι μάρτυρες», ήταν η πρώτη αντίδραση βουλευτών της πλειοψηφίας που υπογραμμίζουν ότι πλέον ο δρόμος άνοιξε πραγματοποιώντας έτσι ένα βήμα πίσω αφού δήλωναν σε όλους τους τόνους ότι «θα τους βγάλουν τις κουκούλες» και αφού δεκάδες σενάρια που τους αφορούν έχουν διοχετευθεί στα κανάλια και στον Τύπο.
 
Το ότι παρουσιάζουν τους μάρτυρες σαν να «ήθελαν να αποφύγουν την εξέταση τους» αποτελεί φύλλο συκής για να καλύψουν τις αντιθεσμικές τους μεθοδεύσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς