Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Γιαννούλης σε Καρανικόλα για αντιβίωση αντιΣΥΡΙΖΑ


 

Να μετατρέψουμε τη σύγκληση που υπάρχει ανάμεσα σε Μητσοτάκη, Τσίπρα, Γεννηματά σε μία δραστήρια, ενεργητική εξωτερική πολιτική


Η συγκεκριμένη συζήτηση στο ΣΚΑΙ αφορούσε τα ελληνοτουρκικά, όπου ο κ. Γιαννούλης άσκησε κριτική στον υπουργό Εθνικής Άμυνας που στην δήλωσή του δεν έβαλε ότι προτεραιότητα της χώρας μας είναι η ειρήνη και αναφέρθηκε στην δήλωση της κ. Μπακογιάννη.

Αλλά στο ΚΙΝΑΛΛ, όταν ακούνε ΣΥΡΙΖΑ κάτι παθαίνουν. Ξαναθυμούνται που ο ΣΥΡΙΖΑ τους πήρε τους δικούς τους οπαδούς (σ.σ.: λες και είναι αρνιά!) και αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν! 

«Εσείς το έχετε σαν αντιβίωση» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης απαντώντας στον Καρανικόλα του Κινήματος Αλλαγής, που έχει ως μοναδικό στόχο της κριτικής του, σε κάθε του τηλεοπτική εμφάνιση τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κι όταν τον στρίμωξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Γιαννούλης, ο ΚΙΝΑΛίτης Καρανικόλας φρόντισε να μεταθέσει τη συζήτηση στην Συμφωνία των Πρεσπών… για λόγους «αντιβίωσης».

«Να μετατρέψουμε τη σύγκληση που υπάρχει σε μία δραστήρια, ενεργητική εξωτερική πολιτική»

«Να μετατρέψουμε τη σύγκληση που υπάρχει ανάμεσα σε Μητσοτάκη, Τσίπρα, Γεννηματά σε μία δραστήρια, ενεργητική εξωτερική πολιτική που να επιδιώκει να χτίζει συμμαχίες και ερείσματα. Στην προοπτική πρέπει να υπάρχει η Χάγη και το συνυποσχετικό» επισήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ1 ο ευρωβουλευτής Δημ. Παπαδημούλης.

Παράλληλα τόνισε ότι «είναι η ώρα να διαμορφωθεί ένα συμβούλιο εθνικής ασφάλειας, δεν αρκεί το εθνικό συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής, για να συζητούνται σε υψηλό επίπεδο μεταξύ πρωθυπουργού και αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης όλα τα θέματα των λεπτών χειρισμών διότι η προοπτική της Χάγης έχει και δυσκολίες».

Ο Δ. Παπαδημούλης υπογράμμισε ότι «για να χαράζεις αποτελεσματική εξωτερική πολιτική, όταν έχεις να κάνεις με έναν τόσο δύσκολο γείτονα όπως ο Ερντογάν, πρέπει να μην παραμυθιάζεις τον κόσμο και να μην παραμυθιάζεται και εσύ».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει στα ελληνοτουρκικά την άθλια αντιπολίτευση της ΝΔ στο Μακεδονικό»

Συνεχίζοντας, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση και «προσωπικά ο Αλ. Τσίπρας δεν θα κάνει στα ελληνοτουρκικά αυτό που του έκανε η ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης στο Μακεδονικό και στη Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτή την άθλια, μικροκομματική, ψηφοθηρική αντιπολίτευση-παρά τα όσα τραβήξαμε- εμείς δεν θα την κάνουμε. Όπως είπε κι ο Τσίπρας, «εγώ δεν θα γίνω Μητσοτάκης στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής».

Χαίρομαι που ο Μητσοτάκης με τον Δένδια, αφού κατακορόιδεψαν τον κόσμο, έχουν σηκώσει τώρα τη σημαία της αυστηρής εφαρμογής της Συμφωνίας, την οποία θα τιμήσουν και θα τηρήσουν, συνδράμοντας την προσπάθεια που κάνουμε όλοι οι Έλληνες ευρωβουλευτές για να ξεκινήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις και για τη Β. Μακεδονία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς