Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Μπάρκας: Η ΝΔ βρίσκεται μπροστά στη μισαλλοδοξία της



Τα αδιέξοδα της Νέας Δημοκρατίας στο προσφυγικό, τα οποία δημιουργούν και εσωτερικές αντιδράσεις στο κόμμα της δεξιάς, ανέδειξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας.


Όπως σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ1, «η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μπροστά στη μισαλλοδοξία και στη ξενοφοβία, την οποία ανάπτυξε ως αξιωματική αντιπολίτευση και βεβαίως έρχεται αντιμέτωπη με τα ψέματα, τα οποία δημιούργησε έχοντας προεκλογικά μια ρητορική ότι «εμείς θα λύσουμε το πρόβλημα, το οποίο δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δημιούργησε το πρόβλημα. Η Ελλάδα είναι μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η Νέα Δημοκρατία έχει να διαχειριστεί τα ψέματα και τις ανακρίβειες, τις οποίες δημιούργησε».

Σύμφωνα με τον Κ. Μπάρκα, ο Κ. Μητσοτάκης «είπε τρία βασικά ψέματα και συνεχίζει να τα λέει. Πρώτον, κατάργησε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, λέγοντας ότι το μεταναστευτικό αφορά την εθνική ασφάλεια. Αυτό το έλεγε μέχρι τον Οκτώβρη και τώρα το επανασυστήνει.

Το δεύτερο ψέμα είναι ότι θα κλείσει τη Μόρια. Η Μόρια από τρεισήμισι χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που ήταν η ντροπή όχι μόνο της χώρας, αλλά και της Ευρώπης, αυτή τη στιγμή έχει πάνω από δέκα πέντε χιλιάδες.

Το τρίτο ψέμα του κ. Μητσοτάκη, είναι ότι είπε ότι δεν λύνεται το πρόβλημα αν μεταφερθούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες στην ενδοχώρα. Τώρα ο κ. Μητσοτάκης έρχεται σε σύγκρουση με τους δημάρχους ανά τη χώρα, δημάρχους που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι δεν θέλουν πρόσφυγες και μετανάστες στον τόπο τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς