Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Κι άλλος... άριστος υφυπουργός χωρίς πτυχίο στο Άμυνας


«Η ΝΔ θα πληρώνει το τίμημα των προεκλογικών της δεσμεύσεων, το επιτελικό κράτος των αρίστων, οι εκλεκτοί με τα φοβερά πτυχία. Αντί για αυτά έχουμε πελατειακό κράτος που στήνεται με κολλητούς, ξαδέρφια και θείους με αυξημένους μισθούς χωρίς πτυχία» τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη.
 
Ο κ. Διαματάρης
ήταν μόνο η αρχή!

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ MASTER OF SCIENCE, ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΆΜΥΝΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΠΤΥΧΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΦ.ΣΥΝ.

Ο... άριστος Αλκ. Στεφανής υφυπουργός του Υπ. Άμυνας.
 Ο κ. Διαματάρης ήταν μόνο η αρχή στα πλαστά βιογραφικά τονίζει το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του για το δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ και τις αποκαλύψεις για τον κ. Στεφανή που όπως φαίνεται «βάφτισε» ως MBA, ένα απλό πιστοποιητικό παρακολούθησης ενός σεμιναρίου και ένα Master of Science, που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αναφέρουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κυβέρνηση της fake αριστείας ξαναχτύπησε. Ο κ. Διαματάρης φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή στα πλαστά βιογραφικά. Ο υφυπουργός κ. Στεφανής επιμένει να ισχυρίζεται ψευδώς πως έχει δύο MBA, όπως αναφέρει στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Ωστόσο, από τα έγγραφα που έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα σήμερα, προκύπτει τελικά πως «βάφτισε» MBA ένα απλό πιστοποιητικό παρακολούθησης ενός σεμιναρίου και ένα Master of Science.
Μιας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλυψε πλήρως τον κ. Στεφανή, όπως είχε κάνει άλλωστε και με τον κ. Διαματάρη για να αποπεμφθεί τελικά μετά από δύο μέρες, ο πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει στο εξής απλό ερώτημα: Πόση fake αριστεία θα αντέξει στην κυβέρνησή του;
"«Κουβέντα» για το σεμινάριο που βάφτισε MBA ο κ. Στεφανής. Ο κ. Πέτσας και οι «κύκλοι» του διεκδικούν με αξιώσεις το ρεκόρ του εκπροσώπου που καλύπτει υπουργούς με πλαστά βιογραφικά πιο γρήγορα από τη σκιά του" αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα ανακοίνωση του με αφορμή της δηλώσεις Στ. Πέτσα ο οποίος μίλησε για ανήθικη επίθεση στον Αλκ. Στεφανή.

Άθλιο δημοσίευμα χαρακτηρίστηκε η αποκάλυψη για Στεφανή
Άθλιο δημοσίευμα χαρακτηρίστηκε το δημοσίευμα της Εφ. Συντακτών  για το υφυπουργό Στεφανή, από πλευράς κυβέρνησης και του πλέκει το εγκώμιο για την στάση του στο στράτευμα, πλην όμως ένα πιστοποιητικό που κατέχει  το παρουσιάζει ως πτυχίο στον πίνακα κυβερνητικών στελεχών, προκαλώντας την διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ για τους δήθεν άριστους που έχουν κατακλύσει τα Γραφεία του Μαξίμου.

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Στεφανή
«Ο κ. Πέτσας και οι «κύκλοι» του διεκδικούν με αξιώσεις το ρεκόρ του εκπροσώπου που καλύπτει υπουργούς με πλαστά βιογραφικά πιο γρήγορα από τη σκιά του.
Πριν λίγες μέρες για τον κ. Διαματάρη έκανε λόγο για «παρερμηνεία», για να αποπεμφθεί τελικά δύο μέρες μετά. Σήμερα, για τον κ. Στεφανή δεν λέει κουβέντα για το απλό σεμινάριο που «βάφτισε» MBA στο βιογραφικό του και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα.
Το πρόβλημα δεν είναι αν ο κ. Διαματάρης ή ο κ. Στεφανής έχουν πτυχία.
Το πρόβλημα είναι το ψέμα και η εξαπάτηση που έχει γίνει η δεύτερη φύση της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Και εν τέλει, το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης που επιβραβεύει την απάτη και τα πλαστά βιογραφικά».

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη
Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας των Συντακτών για τα μεταπτυχιακά του υφυπουργού Άμυνας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 ανέφερε:
Δεν γνωρίζω τι πτυχία έχει ο κ. Στεφανής.
Η ΝΔ θα πληρώνει το τίμημα των προεκλογικών της δεσμεύσεων, το επιτελικό κράτος των αρίστων, οι εκλεκτοί με τα φοβερά πτυχία.
Αντί για αυτά έχουμε πελατειακό κράτος που στήνεται με κολλητούς, ξαδέρφια και θείους με αυξημένους μισθούς χωρίς πτυχία.
Αυξήθηκαν κατά πολύ ο αριθμός και οι μισθοί των μετακλητών.
Όλα αυτά θα τα πληρώσει η ΝΔ.
Εμείς μειώσαμε τους μετακλητούς και εφαρμόσαμε ενιαίο μισθολόγιο.

Ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης
«Όταν κάποιοι ασκούν λαϊκίστικη πολιτική στη λογική των αρίστων και στη συνέχεια κυβερνούν και αποκαλύπτονται οι δήθεν τεχνοκράτες υπουργοί να μην έχουν πτυχίο και πολλές επιλογές στον κρατικό τομέα να είναι παλαιοκομματικού τύπου, ενώ κουνούσαν το δάχτυλο σε μια κυβέρνηση με 10 καθηγητές πανεπιστημίων,  θα πληρώσουν τον λαϊκισμό που έσπειραν», τόνισε ο Χρ.Σπίρτζης αναφορικά με το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών για τα μεταπτυχιακά του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή.
Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «η λαϊκίστικη λογική των "αρίστων" δημιούργησε ένα κλίμα που τώρα η ΝΔ το πληρώνει».

Για την στάση εργασίας στο Μετρό
«Η εκάστοτε κυβέρνηση οφείλει να είναι σε διαρκή διάλογο με το συνδικαλιστικό κίνημα», τόνισε ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης αναφορικά με την απεργία των εργαζομένων στο Μετρό οι οποίοι ζητούν την «ανάκληση των μονομερών βίαιων μετακινήσεων», συναδέλφων τους.
Ο ίδιος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πρόσθεσε ότι «τέτοιου είδους αλλαγές δεν μπορεί να γίνονται χωρίς κριτήρια», τονίζοντας ωστόσο ότι στο Μετρό «υπάρχουν οργανικά κενά σε κρίσιμες θέσεις».
Από την πλευρά του ο Χ. Καστανίδης κάνει κριτική στους εργαζομένους του Μετρό που ξαφνική κήρυξαν στάση εργασίας σήμερα. Θα πρέπει να στηρίζονται σε κανόνες, τόνισε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς