Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Εάν είχαν συμβεί επί ΣΥΡΙΖΑ θα είχαν σηκωθεί οι πέτρες!


«Ρεσιτάλ αριστείας! Μετά τους μετακλητούς με απολυτήριο λυκείου και υψηλότερους μισθούς, διόρισαν την αδελφή της πεθεράς Μητσοτάκη στο Εθνικό Θέατρο και τον αδελφό της στη Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης. Σημαιοφόροι της αξιοκρατίας! Περιέργως η είδηση είναι «θαμμένη» στα media».


Τα παραπάνω σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ο ίδιος μάλιστα, κάνοντας λόγω για «σημαιοφόρους της αξιοκρατίας», προσθέτει ότι «περιέργως η είδηση είναι "θαμμένη" στα media».
 

Αλλά και ξεχνά πως προ του βολέματος της αδελφής της πεθεράς του, ο Κούλης φρόντισε και για τις εκκρεμότητες που είχε αφήσει ο ανιψιός Δήμαρχος Αθηναίων, προς το εξώγαμο της κυρίας που τον προσήγαγε στο Δικαστήριο, τον Ιανουάριο εάν το θυμάμαι καλά, αλλά πήρε αναβολή μέχρι την διευθέτηση της υπόθεσης με βόλεμά της φυσικά στο Δημόσιο!

Άντε και καλά συγχαρίκια. Η αξιοσύνη της ΝΔ στο μεγαλείο της. 

Πεθερές, εξώγαμες φίλες και ότι άλλες εκκρεμότητες κλείνουν πριν ολοκληρώσει εξάμηνο στην πρωθυπουργική θέση ο Κούλης! 

Εάν αυτά είχαν συμβεί επί ΣΥΡΙΖΑ θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες!   

Και κάτι ακόμη ως υστερόγραφο: Και ο ένατος μάρτυρας για την υπόθεση του ναρκω-πλοίου Noor1 εξέπνευσε περιέργως από τροχαίο, αλλά τα σαΐνια των πληρωμένων ΜΜΕ δεν έγραψαν κουβέντα για το στόμα του που έκλεισε. Μόνον το ενοχλητικό Documendo της Κυριακής αναφέρθηκε αναλυτικά μάλιστα για το θέμα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς