Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Προσφυγάκι τραυματίστηκε θανάσιμα από λεωφορείο


Τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα κοριτσάκι μόλις 24 μηνών σημειώθηκε σήμερα στις 12.00 περίπου το μεσημέρι στην περιοχή της Αγίας Ερμιόνης. Σύμφωνα με πληροφορίες λεωφορειάκι δομής 
μετέφερε οικογένεια ιρακινών προσφύγων για να εγκατασταθούν σε διαμέρισμα στην 15η πάροδο στην περιοχή της Αγίας Ερμιόνης. 


Εκεί φθάνοντας και μέχρι να τακτοποιηθεί η οικογένεια, το παιδί διέφυγε τον έλεγχο και βρέθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος, με αποτέλεσμα όταν αυτό κινήθηκε να το τραυματίσει θανάσιμα.
Αμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χίου που δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια οικογένεια ιρακινών που έχουν άλλα δύο παιδιά.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «από τον οδηγό του οχήματος και εργαζόμενο της ΑΡΣΙΣ, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του».


«Από το Τμήμα Τροχαίας Χίου διενεργείται προανάκριση, για περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού 2χρονης αλλοδαπής από Ι.Χ. επιβατικό όχημα, σήμερα (04-11-2019) στην περιοχή της Αγίας Ερμιόνης στη Χίο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ο ημεδαπός οδηγός, κινούμενος με το παραπάνω όχημα, παρέσυρε την ανήλικη.

Ο οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική ποινική δικογραφία».

Τη «βαθύτατη οδύνη της» εκφράζει με ανακοίνωσή της η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «'Αρσις», όχημα της οποίας προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς