Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Για 4ηθητεία εξελέγη ο Τρ. Κούκος των υπαλλήλων ΥΕΘΑ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία το τριήμερο 30 - 31/10 & 1/11 2019 οι εργασίες του 13ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΥΕΘΑ, με θέματα:
v Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός 2016-2019
v Οικονομικός Προϋπολογισμός 2019-2022
v Διεκδικητικό Πλαίσιο
v Εκλογή μελών Γενικού Συμβουλίου & Επιτροπών της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ 

   Σε σχετική ανακοίνωση ο Σύλλογος  Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Νομού Αχαΐας αναφέρει τα παρακάτω:
«Ο Πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Συνδικαλιστικού Οργάνου μας συνάδελφος Τρύφωνας Κούκος εκλέχτηκε ξανά για τέταρτη συνεχόμενη θητεία Γενικός Σύμβουλος της Ομοσπονδίας και μάλιστα σε ιδιαίτερα τιμητική θέση, αποδεικνύοντας με αυτή του την εκλογή την εκτίμηση που τρέφει το σώμα των εκλεκτόρων προς το πρόσωπό του και την ικανοποίησή του από τις απόψεις του, τη δράση του, την αγωνιστική του συνέπεια και τη διαρκή στήριξη του προς την ΠΟΕ-ΥΕΘΑ.
Με την ευκαιρία της εκλογής του, ο συνάδελφος Τρύφωνας Κούκος θέλει δημόσια να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους συνέδρους, τους συνυποψήφιους της παράταξης τους προέδρους  και τα Δ.Σ. όλων των σωματείων που αγωνίστηκαν  με ήθος και με όλες τις δυνάμεις  ώστε να υλοποιηθούν τα οράματα, οι στόχοι και οι προσδοκίες όλων μας .
Η  παράταξή μας  αναδείχθηκε μια φορά ακόμη πρώτη δύναμη στην Ομοσπονδία, (καταλαμβάνοντας 15 από τις 33 έδρες του Γενικού Συμβουλίου), παρά την ύπαρξη δυο κατακριτέων διασπαστικών ψηφοδελτίων.
Ιδιαίτερα  να ευχαριστήσω  τον Πρόεδρο της παράταξης και της Ομοσπονδίας Χρήστο Μουστάκα για τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και την πολύτιμη βοήθειά του, τόσο προς εμένα, όσο και στο  σωματείο που εκπροσωπώ. Επιδίωξε και πέτυχε ώστε να μην διακινδυνεύσουν η τύχη και τα συμφέροντα των εργαζομένων με μοναδικό στόχο την ενότητα και την συνεργασία  για την επίλυση των προβλημάτων των φυσικών μας μελών.
Δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω τους φίλους και συναδέλφους που συνεργάστηκα μαζί τους στο  απερχόμενο Γενικό Συμβούλιο, που τα τρία προηγούμενα χρόνια στην συντριπτική μας πλειοψηφία κατορθώσαμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα συμφέροντα των συναδέλφων μας.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελε να απευθύνω στα μέλη του Διοικητικού  Συμβουλίου  του Σωματείου μας για τη συνεργασία και την στήριξή τους, καθώς και στα απλά μέλη μας που με τιμούν και με εκλέγουν ως εκπρόσωπο τους.  Θέλω να τονίσω ότι  πάντα είμαι παρόν στα Γενικά Συμβούλια για να τους εκπροσωπώ,  με κύριο μέλημά μου, να μεταφέρω τα  προβλήματα, μας με  προτάσεις ώστε να δίνονται οι κατάλληλες λύσεις σ΄ αυτά που μας απασχολούν.
Δηλώνω  ότι η εκλογή μου είναι για μένα συμβόλαιο και μεγάλη ευθύνη  να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για την επιτυχία των στόχων του συνδικαλιστικού κινήματος στο ΥΠ. ΕΘ.Α.
Κλείνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παράταξή μου που με τίμησε  για μία ακόμα φορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς