Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Οι 12 καθαρίστριες στο Κιλκίς που κρατούν γερά!

Η γραμμή Ξανθού-Πολάκη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για πρόσληψη καθαριστριών από κάθε νοσοκομείο με ευθύνη της διοίκησής του και πέταγμα των εργολάβων από αυτά, φαίνεται πως γερά κρατεί, αφού 12 καθαρίστριες στο νοσοκομείο Κιλκίς προσλαμβάνονται σήμερα και διά δικαστικής αποφάσεως, από την κυβέρνηση της Δεξιάς, επί Σαμαρά, που προέκρινε τους ιδιώτες!


Μετά από δυόμιση χρόνια δικαστικών και υπηρεσιακών εμποδίων το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς ανακοίνωσε ότι υπογράφηκαν ατομικές συμβάσεις (ΙΔΟΧ) και ανέλαβαν υπηρεσία 12 υπάλληλοι του κλάδου ΥΕ καθαριότητας, οι οποίες μέχρι χθές καλύπτονταν από εργολάβο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, «η αρχή έγινε τον Φλεβάρη του 2018 με την υπογραφή 6 αντίστοιχων συμβάσεων στον τομέα φύλαξης του Νοσοκομείου».

«Στα μέσα Ιουλίου του 2019 διεκόπη η συνεργασία με την εταιρεία που «παρείχε» προσωπικό για τις ανάγκες εστίασης και ανέλαβε ο Κοι.Σ.Π.Ε  Δυτικού Τομέα Ψυχικής Υγείας Ν.Θεσσαλονίκης, ενώ βρίσκεται στη φάση αξιολόγησης των φακέλων των υποψηφίων η προκήρυξη 10 θέσεων  εργασίας για την κάλυψη αναγκών εστίασης (ΣΟΧ 1/2019)».

Φωτογραφία αρχείου, εποχής Σαμαρο-Βενιζέλων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς