Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Ωχ, κάρφωσε και τη Μενδώνη. - Το χούι δεν κόβεται...



Ζήτησε συγγνώμη χθες μετά την Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κων. Μπογδάνος για τα ψέματα που διέσπειρε δημόσια κατά της Μαρίας Βλαζάκη, χωρίς οι συγγνώμες να αποκαταστήσουν τη λάσπη που δέχθηκε αφού διακινήθηκαν ευρέως από τα φιλοκυβερνητικά σάιτ στο διαδίκτυο. 

Το αστείο είναι ότι ζητώντας συγγνώμη ο Κ. Μπογδάνος στο Action 24 «δίνει» ακόμα και την ίδια την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη! Το χούι όχι μόνο δεν κρύβεται, αλλά πλέον τον χαρακτηρίζει.

"Στην συνέντευξή τύπου της η κ. υπουργός ανέφερε ότι οι ταυτότητες υπογράφηκαν από την κ. Βλαζάκη. Συνεπώς η πηγή που επικαλεστήκαμε η κ. Μπακογιάννη και εγώ -γνωρίζω ότι είναι η ίδια- μας έδωσε εσφαλμένη πληροφόρηση".

Και επειδή μπορεί να ζήτησε συγγνώμη αλλά παραμένει προσηλωμένος στο αφήγημα του «φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ» επαναλαμβάνει τo fake news επαναδιατυπώνοντάς το λίγο αργότερα βάλλοντας και πάλι κατά της κ. Βλαζάκη αφού την κατηγορεί για «κομματικούς διορισμούς» ενώ αναπαράγει και το fake news του Άρη Πρωτοσάλτε κατά του Γ. Ραγκούση.

Βέττας σε Μπογδάνο: Φαντάζομαι ότι τα παιδάκια στο σχολείο δεν θα σας έκαναν παρέα 

Πληρωμένη απάντηση έλαβε όμως από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βέττα.

«Φαντάζομαι ότι τα παιδάκια στο σχολείο δεν θα σας έκαναν παρέα με τέτοιες συμπεριφορές». «Διαπράξατε ένα πολύ μεγάλο ατόπημα σήμερα διαβάλλοντας ένα άτομο. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Μπορεί να έχουν όποια μπλογκ θέλουν εκτός από το ρουφ κλαμπ».

«Προσβάλλατε μία γυναίκα που δεν γνωρίζω και άλλη υπάλληλο που δεν έχετε στοιχεία επίσης. Προσπαθείτε να προσβάλλετε ανθρώπους, να διαβάλετε οτιδήποτε πετάει σε αυτό τον τόπο.»

Kατ. Μπρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς