Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Τρεις λαλούν και δυό χορεύον στη ΝΔ για το Μακεδονικό


Ο Κ. Μπογδάνος δεν άκουσε ότι η Ν.Δ. και άλλα στελέχη της δηλώνουν πως θα τιμήσει την Συμφωνία των Πρεσπών; 

Τρις λαλούν και δυό χορεύουν στην ΝΔ για το Μακεδονικό! Δεν εξηγείται αλλιώς αφού κατά καιρούς βγαίνουν ακροδεξιά μπουμπούκια της ΝΔ και πετούν τις εθνικιστικές... κοτσάνες τους, εκτός κομματικής γραμμής και ο Κούλης άναυδος, τις βλέπει γύρω του να υπερύπτανται ως παιδικά αεροπλανάκια, χωρίς βγάζει λέξη, από το στόμα του!


Όντας σε δύσκολη θέση οι ακραίοι της ΝΔ και μην μπορώντας να  απεμπλακούν από τους δήθεν Μακεδονομάχους, τους οποίους παρακίνησαν και παρακινήθηκαν, εις γνώση τους ότι ο απώτερος σκοπός και των δύο ήταν να βοηθήσουν την ΝΔ στην ανατροπή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και όχι στην προφύλαξη της Μακεδονίας, αφού γι αυτούς τέτοια ζητήματα είναι αναλώσιμα της πολιτικής αγυρτίας τους, δυσκολεύονται να πουν στην κοινωνία που τους παρακολουθεί ότι όλα ήσαν ένα μεγάλο ψέμα, χάρη κομματικού συμφέροντος. 

«Πουλήσατε την Μακεδονία στην Μέρκελ» ορύονταν  ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πρώην τηλεοπτικός παρουσιαστής του ΣΚΑΪ που στις 25 Φεβρουαρίου 2015, ανήμερα των εκλογών, δήλωνε πως θα παραιτηθεί από την δουλειά του και θα πάει στο χωριό του στην Νάξο, εάν εκλεγεί ο Τσίπρας. Τόσο σίγουρος ήταν, αλλά τελικά έμεινε στην Αθήνα!

Ο βουλευτής της Ν.Δ. τώρα,  χθες στο Kontra Channel μετέχονταε σε πάνελ ομιλητών, συνέχισε να μιλά για «παγίδευση της χώρας» στην Συμφωνία των Πρεσπών! Αυτά εκτός κομματικής γραμμής, αφού...

Δεν είδε και δεν άκουσε την μεγαλειώδη κωλοτούμπα της Ν.Δ. στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, μένοντας στην προεκλογικό ακροδεξιό λαϊκισμό με τον οποίο το κόμμα του εκμεταλλεύτηκε τα πατριωτικά αισθήματα των πολιτών.

Αδιαφορεί για την επίσημη θέση του κόμματός του όπως εκφράστηκε από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και το άδειασμα που επιφύλαξε στα περί "προδοτικής" συμφωνίας που αναμασά ακόμα ο Κ. Μπογδάνος.

Και το ερώτημα παραμένει, όπως τοέθεσε η Αυγή σήμερα και το θέτει η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ: Πως "θα τηρήσει και θα τιμήσει" η Ν.Δ. όπως είπε η Ντόρα Μπακογιάννη την Συμφωνία των Πρεσπών την ώρα που πλειάδα βουλευτών της και μεγαλοστελεχών επιμένουν στα περί προδοσίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς