Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση Κωλοτούμπα Μητσοτάκη με Ζάεφ της Βόρειας Μακεδονίας

Με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Εδώ η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι... προδοτική, ενώ στην κάτω φωτογραφία ήταν προδοτική, σε σημείο που συνέπραξαν ΝΔ και ΧΑ, για να την αποτρέψουν... Αυτό κι αν δεν είναι θεαματική πιρουέτα του κωλοτούμπα μικρού Κούλη!


Εννοείται ότι δεν θα επιτρέψει καθυστέρηση εφαρμογής της... προδοτικής συμφωνίας!


Στο πλαίσιο των επαφών του με ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων, και μετά τον Έντι Ράμα, τον Χασίμ Θάτσι, και τον Αλεξάντε Βούτσιτς, ο πρωθυπουργός συνάντησε σήμερα Τρίτη στα Ηνωμένα Έθνη και τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ. 


Παρακαλώ τι δεν καταλάβατε, για να δούμε μήπως μπορεί κάποιος από τους δήθεν Μακεδονομάχους να σας ενημερώσει! Κι επειδή το Istologio G. Mosxou «μεριμνεί για σας πριν από εσάς», όπως έλεγε και η παλιά διαφήμιση, στην Greek militare TV, πρόκειται για τον Πρωθυπουργό των... Σκοπίων (σ.σ.: η χώρα δεν έχει άλλη έκταση εκτός πρωτευούσης) τον γυφτοσκοπιανό κατά πως ενημέρωνε το φασιστικό σκυλολόι, που πλαισίωνε τον... Κούλη, όταν εφορμούσε καβάλα στον Βουκεφάλα, για τα ιερά και τα όσια της φυλής, με συμπαράσταση από Άνθιμο, Αμβρόσιο και άλλα ακροδεξιά ανίερα στοιχεία της Εκκλησίας μας!

Τώρα ο Κωλοτούμπας Κούλης, γλύφοντας τα παπούτσια των ηγετών του ΟΗΕ στο πλαίσιο για την σωτηρία του κλίματος, που οι ευρωβουλευτές του, έγιναν θεραπαίνιδες  του ακροδεξιού Μπολσονάρου, στην Βραζιλία, εκεί που καίγεται ασταμάτητα ο Αμαζόνιος και αυτοί ούτε άκουσαν ούτε είδαν, σήμερα λοιπόν ο μικρός Κούλης έκανε την θεαματική πιρουέτα!

Στη συζήτησή με τον Πρόεδρο Ζοράν Ζάεφ, της Βόρειας Μακεδονίας, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, ο μικρός Κούλης δικαιολογήθηκε ότι ο ίδιος δεν θα υπέγραφε την Συμφωνία των Πρεσπών.  Αλλά την εφαρμόζει ως σωστός Ιανός, διπλοπρόσωπος

Πάντως είπε ότι, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε ό,τι μπορούσε για να μην κυρωθεί. Μέχριμ και την φασιστική Χρυσή Αυγή κάλεσε να ορμήξει στον ναό της Ελληνικής Δημοκρατίας, την Βουλή των Ελλήνων!

Μετά την κύρωσή της, ωστόσο, η συμφωνία αυτή αποτελεί πλέον μέρος του διεθνούς δικαίου και επομένως η Ελλάδα πρέπει να τη σεβαστεί. Αυτά βέβαια, τότε το 2018, δεν τα γνώριζε, διότι ήταν μικρούλης!

Αλλά σήμερα κάλεσε τον Ζάεφ της Βόρειας Μακεδονίας, να μην υπάρξουν καθυστερήσεις που συνδέονται με πτυχές της συμφωνίας, ιδιαίτερα δε στο θέμα της προστασίας των εμπορικών σημάτων.

Εννοείται ότι δεν θα επιτρέψει καθυστέρηση εφαρμογής της... προδοτικής συμφωνίας!

Ο κ. Ζάεφ εξέφρασε τη βούληση της κυβέρνησής του να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, προσδοκώντας ταχύτερη υλοποίηση όλων των ανοιχτών ζητημάτων που συνδέονται με την ενταξιακή πορεία της χώρας του στην ΕΕ, κάτι που τον δρόμο του άνοιξε η απελθούσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα στη συνάντηση ήταν καλό (μόνον που δεν ασπαστήκαν)  και εκφράστηκε η βούληση να προχωρήσουν οι δυο πλευρές στα θέματα της Συμφωνίας, όπως και στο ζήτημα των εμπορικών σημάτων, ενώ ο Ζ. Ζαεφ εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την ενταξιακή διαδικασία. 

Σημειώνεται ότι η βούληση της Ευρώπης είναι να προχωρήσει η ενταξιακή διαδικασία για τα Δυτικά Βαλκάνια και το θέμα θα συζητηθεί στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζ. Ζάεφ ανέφερε ότι η ομαλή υλοποίηση της Συμφωνίας θα βοηθήσει τις ελληνικές επενδύσεις στην χώρα του.

Ο πρωθυπουργός απάντησε ότι και στο παρελθόν η μη ύπαρξη Συμφωνίας δεν εμπόδισε την ανάπτυξη ελληνικών επενδύσεων, ξεχνώντας να αναφέρει ότι με την Συμφωνία των Πρεσπών, που την κατηγορούσε ως προδοτική, διανοίγονται οι εμπορικοί δρόμοι για την Ελλάδα μέσω του Δούναβη μέχρι τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης, αποφεύγοντας την κυκλική ταλαιπωρία από παράπλευρες χώρες!

Αυτά και έχουμε να δούμε  κωλοτούμπες ένα σωρό από τον μικρούλη Κούλη ψευτούλη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς