Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Από Ισραήλ, το 2ο χαστούκι : Δεν θα συνεργαστεί με τον Βορίδη




Ο νέος υπουργός είναι γνωστός για τις «ρατσιστικές και αντισημιτικές του θέσεις»  - Κινδυνεύει η χώρα με διατάραξη των ελληνο-ισραηλινών θέσεων!

Το 1ο χαστούκι με διεθνή σημασία  για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την χώρα μας, ήταν από την ομόδοξη καγκελάριο της Γερμανίας Άνκ. Μέρκελ και συνάδελφό του στο δεξιών αποκλίσεων Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, όταν μόλις προχθές απέρριψε πάσα συζήτηση για μείωση των πλεονασμάτων, ακούγοντας πως ο ομότιμός της πρωθυπουργός της Ελλάδας έχει σκοπό να το ρίξει στο... ζεϊμπέκικο, προς τέρψη των ψηφοφόρων του, με σκοπό να παρακαλέσει τους θεσμούς να του χαλαρώσουν την θηλιά των πλεονασμάτων, ώστε να επιταχυνθεί η φορολογική μείωση επί των πολιτών, καθώς ως προϋπόθεση έθεσε αυτό το μέτρο, υπό την αίρεση των δανειστών, για να αποδείξει ότι ήταν εγκληματική η πολιτική του προκατόχου του, στο θέμα της φορολόγησης της μεσαίας τάξης. Αυτής της τάξης που ασαφώς αιωρείται και σκοπίμως δεν προσδιορίζεται. 

Το 2ο χαστούκι με διεθνή σημασία, ήρθε από το Ισραήλ, που όπως αναφέρει η εφημερίδα Jerusalem Post και ανακοινώνει το Υπ.Εξ. της φίλης χώρας ο υπ. Αγρ. Ανάτυξης είναι γνωστός για τις «ρατσιστικές και αντισημιτικές του θέσεις», ενώ δεν παραλείπει και υπενθύμιση για το ρατσιστικό αντισημιτικό ποιόν του Άδωνη Γεωργιάδη!  Με συνέπεια να κινδυνεύει με διατάραξη των σχέσεών της η χώρα την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη πετρελαϊκό πρότζεκτς με το Ισραήλ ενώ εξ αυτού απομονώνεται η Τουρκία!


Το Ισραήλ δεν θα συνεργαστεί με τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη λόγω του αντισημιτικού παρελθόντος του, δήλωσε ανώτερος διπλωμάτης στην εφημερίδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, μελετά τη νέα σύνθεση της ελληνικής κυβέρνησης και τη σημασία του διορισμού του Μ. Βορίδη. 

Χωρίς να τον αναφέρει ονομαστικά, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο νέος υπουργός είναι γνωστός για τις «ρατσιστικές και αντισημιτικές του θέσεις».

Στο δημοσίευμα της Jerusalem Post γίνεται επίσης αναφορά στο αντισημιτικό παρελθόν του υπουργού, ενώ γίνεται εκτενής αναφορά στην πολιτική του πορεία, με έμφαση στο γεγονός ότι προέρχεται από το ΛΑΟΣ.

Η Jerusalem Post αναφέρεται και στον Αδωνι Γεωργιάδη που έχει προωθήσει ως ιδιοκτήτης εκδοτικού οίκου το αντισημιτικό βιβλίο του Πλεύρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς