Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Ευτυχώς... Γλύτωσαν σήμερα την... θανατική ποινή



Φτηνά τη γλύτωσαν σήμερα την θανατική ποινή, δηλαδή την εσχάτη των ποινών, ο Δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης και ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς, που προσήχθησαν σιδηροδέσμιοι (μην βλέπεται που στην φωτογραφία φαίνονται περιοδεύοντες, στο πεζοδρόμιο, αυτά είναι αστικά κόλπα που τα έμαθε στον Πελετίδη ο Τσίπρας και ο Σπρίντζης και ο Πελετίδης τα... μεταλαμπάδευσε στον ταλαίπωρο τον Χρήστο, που τον πήρε δίπλα του)!


Το στρατιωτικό απόσπασμα ήταν παρατεταγμένο στην αίθουσα του επάνω ορόφου, όπου στεγάζονταν και στα δύσκολα χρόνια του εμφυλίου η Έδρα του Β΄ Εκτάκτου Στρατοδικείου Κορίνθου.

Άμα τη εμφανίσει της έδρας, αναβίωσα;ν στιγμές σπαραξικάρδιες. Το απόσπασμα παρουσίασε όπλα και στη συνέχεια άδραξε τους κατηγορούμενους από το αυτί και τους προσήγαγε προ της έδρας, ενώ απ' έξω τα... Λυκόπουλα ζητωκραύγαζαν καθώς γνώριζαν την επερχόμενη αθωωτική απόφαση:  «Ήπι, ήπι ούμε, σας ευχαριστούμε». Και πιο έντονα  «ήπι, ήπι ω, το πάρκο στο λαό».

Τελικά χάρις στην αστραπιαία και έξυπνη κίνηση του Ιερατείου του κόμματος να εισδύσει στα άδυτα της Αστικής Δικαιοσύνης αποφεύχθη η αποτρόπαια πράξη.

Και επιπροσθέτως, τώρα που πιάνει να καλοκαιριάζει, αποφύγαμε την κακοσμία, από τα αίματα που θα χύνονταν! 

Μάλιστα σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γιώργος Ρώρος, της παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ,  για το αξιοθρήνητο θέαμα, υποστήριξε:

«Κι έτσι ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Να βρούμε τι άλλο θα βρει ο κυρ Κώστας». 

Ο πρόεδρος κ. Νίκος Κοντοές του ΟΛΠΑ, που είχε υπενθυμίσει ότι και τον απελθόντα κ. Πλατυκώστα είχε στείλει στο Δικαστήριο, ο ίδιος Λιμενάρχης που έστειλε και το δημοτικό ζεύγος Πελετίδη-Κορδά, (σημειώνω για να μην παρεξηγηθούμε) δήλωσε με θυμοσοφία, που εάν παρίσταστο στο... Στρατοδικείο, θα εννοούσε τα παρακάτω:

Τόπαμε βρε άνθρωποι, αφού είναι ιδιοκτήτης ο Δήμος της παραλιακής ζώνης, του την έδωσε όλη ο Τσίπρας, κι αφού το δικαστήριο αθώωσε και τον Πλατυκώστα, για το ίδιο ζήτημα, θα πέρναγε από τουφέκι δύο νέα παιδιά; Α, η κυβέρνηση έχει αυαισθησία σε αυτά!   
________________
(Σημειώσε ότι το παραπάνω δεν είναι face news της ημέρας, αλλά ένα πραγματικό κοινωνικό δράμα μελλοθανάτων και λοιπών συγγενών!). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς