Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Λάππας: Ποιος να αμφισβητήσει τη διαφθορά στην Υγεία;

Ο Σπ. Λάππας τόνισε ότι καθίσταται πλέον αδιαμφισβήτητο ότι «το φαινόμενο της διαφθοράς ήταν από τα βασικά θέματα χρεοκοπίας της χώρας».

«Αν η χώρα είχε 25-30 δισ. ευρώ... δεν είχε καμία ανάγκη, κανενός μνημονίου και κανενός προγράμματος επιτήρησης»



Προσδοκώ βάσιμα ότι είναι πιθανό για τα τμήματα του πορίσματος για τα σκάνδαλα στην Υγεία που αφορούν το ΚΕΕΛΠΝΟ και το φάρμακο να υπάρξει ομοφωνία στην Εξεταστική, είπε το μέλος της και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπ. Λάππας μιλώντας Στο Κόκκινο και τους Βαγγέλη Καραγεώργο και Δημήτρη Κουκλουμπέρη. «Δεν πρέπει να αποκρύψω ότι και στελέχη της ΝΔ έδωσαν μάχη να αποκαλυφθούν» τα στοιχεία, τώρα μπορούν να κάνουν μία τολμηρή κίνηση, να πουν τι θα κάνουν με το μισό δισ. ευρώ των δανείων τους, όπως πρότεινε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».

«Για «Αποκάλυψη Τώρα!» πρόκειται», είπε χρησιμοποιώντας τον τίτλο της διάσημης ταινίας του Φ.Φ. Κόπολα ο κ. Λάππας.

«Το λένε οι πάντες, είναι διαπιστωμένο πλέον από έγγραφα και πορίσματα των πλέον επίσημων δημόσιων Αρχών, του Σώματος Επιθεώρησης Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ), του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ), της Επιθεώρησης Δημόσιας Διοίκησης, του ΣΔΟΕ, των ορκωτών λογιστών ... Ερρίκος Ντυνάν, Αρθροσκοπήσεις, ΚΕΕΛΠΝΟ, Φάρμακο, είναι ενταγμένα σε ένα απόλυτα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που λειτουργούσε αποκλειστικά με πελατειακούς και ρουσφετολογικούς όρους», όπως τόνισε.

Επανέλαβε επίσης ότι καθίσταται πλέον αδιαμφισβήτητο ότι «το φαινόμενο της διαφθοράς ήταν από τα βασικά θέματα χρεοκοπίας της χώρας. Τα στοιχεία αποδεικνύονται πλήρως, με δημόσια έγγραφα. Στο πόρισμα παραθέτουμε ολόκληρες έρευνες και μελέτες του κ. Ρακιντζή και του κ. Σούρλα, που έλεγαν ότι μόνο η διαφθορά, κοστίζει στην Ελλάδα 15-20 δισ. ευρώ ετησίως. Εάν προσθέσει κανείς το κόστος της γραφειοκρατίας, 7% του ΑΕΠ ή 12-13 δισ. ευρώ σήμερα, καταβαίνει κανείς ότι αν η χώρα είχε 25-30 δισ. ευρώ ... δεν είχε καμία ανάγκη, κανενός μνημονίου και κανενός προγράμματος επιτήρησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς