Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Τότε που ο Χατζιδάκης μάλωνε τον Μοσκοβισί

Φωτογραφία αρχείου της 3-7-2018. Ο Κ. Χατζηδάκης μαλώνει τον Επίτροπο Μοσκοβισί εντός της Βουλής, που συμφωνεί να μην περικοπούν οι συντάξεις!


Ω ειμέ, ανοίχτε ουρανοί να με πλακώστε με τέτοια συμφορά που βρήκε τους νεοδημοκράτες!
 

Ήταν η 3-7-2018, όταν ο Κ. Χατζηδάκης, αντιπρόεδρος της ΝΔ, μάλωνε μέσα στην Ελληνική Βουλή τον Επίτροπο Οικονομικών της ΕΕ, Πιέρ Μοσκοβισί, που δεν αντέδρασε για την μη περικοπή των συντάξεων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά για να μην ξεχνάμε πια είναι η ΝΔ!

«Πρέπει να μας απαντήσετε για το σενάριο που λέει ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να συμφωνήσει με τους δανειστές την ακύρωση του μέτρου  της περικοπής των συντάξεων. Το Πρόγραμμα μας το  έχουμε διαμορφώσει με βάση τις διεθνείς συμφωνίες.   Κύριε επίτροπε   πρέπει να μας πείτε εάν  η συμφωνία για τις συντάξεις θα ακυρωθεί και εάν θα ακυρωθούν και οι  υπόλοιπες συμφωνίες.  

Καλοδεχούμενο αν γίνει να το ξέρουμε για να διαμορφώσουμε κι εμείς αντίστοιχα το πρόγραμμα μας» είπε ο Κ. Χατζηδάκης εκφράζοντας ακέραιο όλον τον καιροσκοπισμό της ΝΔ, που το παίζει φιλεργατική, κατά του Πρωθυπουργού, που όπως λέει έκοψε τις συντάξεις, φτώχυνε τον κόσμο!

Καταχειροκροτούμενος από τους «γαλάζιους», ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι η ΝΔ έχει διαμορφώσει το κυβερνητικό πρόγραμμα με βάση τις διεθνείς συμφωνίες που έχει υπογράψει η χώρα και σε έντονο ύφος κάλεσε τον Επίτροπο να απαντήσει αν έχει ακυρωθεί η συμφωνία για περικοπή των συντάξεων. 

Του χάλασε της σούπα ο Μοσκοβισί και τώρα ω ειμέ, ανοίχτε ουρανοί να με πλακώστε με τέτοια συμφορά που βρήκε τους νεοδημοκράτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς