Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Κατάργηση εργατικών νόμων του ΣΥΡΙΖΑ από τον Κούλη

Και αλλαγή του εκλογικού νόμου!

Το "μνημόνιο" του κ. Μητσοτάκη για τη χώρα περιλαμβάνει απολύσεις, μειώσεις μισθών και ιδιωτική ασφάλιση, "ο λαός όταν ακούει για "σαρωτικές μεταρρυθμίσεις" και νέο ασφαλιστικό νόμο ξέρει τι τον περιμένει σημειώνει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. 


Συγκεκριμένα σε σχόλιο του για τη σημερινή συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη και τις "ανατριχιαστικές πλευρές" της πρότασής του για τη χώρα, επικρίνει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως " εμπαθή, αλαζονικό, φίλο των ολιγαρχών και κυρίως ακροδεξιό".

"Εμπαθής και ακροδεξιός" ο Κ. Μητσοτάκης

 

"Με τη συνέντευξή  του σήμερα στα ΝΕΑ, ο κ. Μητσοτάκης μας βγάζει από τον κόπο να αναδεικνύουμε τις ανατριχιαστικές πλευρές της πρότασης του για τη χώρα, αφού το κάνει μόνος του.

Όταν ο λαός ακούει για σαρωτικές μεταρρυθμίσεις, νέο ασφαλιστικό νόμο και ανταγωνιστικότητα από τον κο  Μητσοτάκη ξέρει καλά τι τον περιμένει: απολύσεις, μειώσεις μισθών, ιδιωτική ασφάλιση και απορρύθμιση.

Αυτό είναι το μνημόνιο του κου Μητσοτάκη, που εμφανίστηκε για άλλη μία φορά εμπαθής, αλαζονικός, φίλος των ολιγαρχών και κυρίως ακροδεξιός. Μακάρι να έδινε συνεντεύξεις συχνότερα".

Άμεση κατάργηση ασφαλιστικού και εκλογικού νόμου

 

Να σημειωθεί ότι ο αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στα ΝΕΑ μίλησε για την άμεση κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, ένα νέο ασφαλιστικό σύστημα καθώς και την άμεση κατάργηση του εκλογικού νόμου.

"Η κυβέρνηση της ΝΔ θα αλλάξει αμέσως τον εκλογικό νόμο, εισηγούμενη ένα δίκαιο σύστημα που θα διασφαλίζει και την αντιπροσωπευτικότητα αλλά και την ανάγκη κυβερνησιμότητας της χώρας".

Σημεία της συνέντευξης Κ. Μητσοτάκη

"Θέμα μηνών είναι οι εθνικές κάλπες είτε το θέλει ο κ. Τσίπρας είτε όχι", αναφέρει σε συνέντευξή του στα Νέα, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης ενώ παράλληλα προβλέπει ότι ο πρωθυπουργός αναζητά σωσίβιο στην ακραία πόλωση αλλά "ούτε η πόλωση θα αποτρέψει την οριστική του ήττα". 

"Και αυτοδύναμη να είναι η ΝΔ την επομένη των εκλογών θα επιδιώξω την ευρύτερη δυνατή συναίνεση", τονίζει ο Κ. Μητσοτάκης διευκρινίζει όμως ότι "δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας με τον Πάνο Καμμένο ο οποίος έχει τεράστια ευθύνη για ότι συνέβει στην χώρα τα τελευταία χρόνια".

Λέει ακόμη ότι "στη ΝΔ έχει γίνει μία πρωτοφανής ανανέωση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα" και ότι οι αλλαγές στα πρόσωπα θα φανούν προεκλογικά και θα εκπλήξουν θετικά ενώ προσθέτει ότι "θα κυβερνήσω με τους καλύτερους".

Ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι "ο νόμος Κατρούγκαλου θα καταργηθεί" και προσθέτει ότι η ΝΔ έχει επεξεργαστεί και θα εφαρμόσει ένα εντελώς νέο και βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα. Για την οικονομική πολιτική αναφέρει ότι "όλο το πρόγραμμα βασίζεται στην εφαρμογή ενός σαρωτικού κύματος μεταρρυθμίσεων που θα καταστήσει την οικονομία ανταγωνιστική και το κράτος λειτουργικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς