Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Στέλιος: Κούλογλου: Μαυρογιαλούρου η Γεννηματά!

Την Πέμπτη «κληρώνει» για Δημήτρη Καμμένο

«Η κα Γεννηματά πρέπει να ξεκαθαρίσει εάν το ΚΙΝΑΛ ανήκει στην κεντροαριστερά ή στην κεντροδεξιά», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου σε συνεντεύξεις του στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, αναφερόμενος στις εξελίξεις στην κεντροαριστερά, που έχουν προκύψει με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών, και έφτασαν στην απόφαση αποχώρησης του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής.


Η κα Γεννηματά «ταυτίστηκε με τον κ. Μητσοτάκη τόσο στο μακεδονικό όσο και στο αίτημα για πρόωρες εκλογές την ώρα που η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια. Αν το κάναμε θα ήταν η μεγαλύτερη αυτοκτονία χώρας από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχει αυτό καμία σχέση με την κεντροαριστερά ή με τις εξαγγελίες περί εκσυγχρονισμού; Είναι μια πολιτικάντικη δεξιά πολιτική Μαυρογιαλούρου. 

Όλοι οι ευρωπαίοι ηγέτες της κεντροαριστεράς χαιρετίζουν την συμφωνία και επαινούν τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την οικονομία και την έξοδο από την κρίση. Μόνο η κα Γεννηματά διαφωνεί, η οποία μάλιστα δεν παρίσταται ούτε στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Για αυτό καλούνται στο ΚΙΝΑΛ να απαντήσουν στραβά πάει ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουν;», προσέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας ότι η αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝΑΛ ήταν αναμενόμενη, ο Στέλιος Κούλογλου δήλωσε ότι με προϋπόθεση μια προγραμματική συμφωνία θα μπορούσε να συνεργαστεί το Ποτάμι με την κυβέρνηση. «Ήδη έχουμε συνεργαστεί σε κοινοβουλευτικό επίπεδο σε ορισμένα νομοσχέδια».

Την Πέμπτη «κληρώνει» για Δημήτρη Καμμένο
 
Την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος θα αποφασίσει αν θα παραιτηθεί από την θέση του. Αν δεν παραιτηθεί θα του υποβληθεί πρόταση μομφής ώστε το θέμα να λήξει έως την άλλη Παρασκευή που ξεκινά το θερινό τμήμα.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ξεκαθάρισε ότι η πρόταση μομφής θα αφορά καθαρά το «κανονιστικό θέμα» και ότι από κανένα κόμμα δεν εκφράστηκε η άποψη ότι μπορεί να παραμείνει στη θέση του καθώς όλοι συμφωνούν ότι η θέση του αντιπροέδρου ανήκει σε κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς