Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Πάρτο Αλλιώς


Του Ντίνου Βγενόπουλου
 
·        Καλό Μήναααααααα….
·        Τον  Έντριγκερ  κι΄ αν τον πλένεις
·        Το σαπούνι σου χαλάς
·        Που πας κορίτσι μου με τέτοιο όνομα να… διδάξεις ιστορία (Ύβρις, στέλεχος της ΝΔ λέει ότι ο Γρ. Λαμπράκης πέθανε σε τροχαίο)


·        Άκου …Πιπίνα…
·        Ο Ραχόι απέκλεισε το ενδεχόμενο να υποβάλει την παραίτησή του πριν από την σημερινή  ψηφοφορία. Εάν -όπως όλα δείχνουν- η πρόταση μομφής ψηφιστεί, ο Ραχόι θα καθαιρεθεί αυτομάτως
·        Κάντο όπως ο …σύντροφος  Σαμαράς , πάρε και τις …κουρτίνες…
·        Η πίστη  των περισσότερων αναλυτών είναι πως η κυβέρνηση Τραμπ χρησιμοποιεί το όπλο του προστατευτισμού και των δασμών για να αποσπάσει καλύτερους όρους στις εμπορικές συναλλαγές με την Κίνα και την ΕΕ και για να εξωθήσει το Μεξικό και τον Καναδά σε επαναδιαπραγμάτευση της Nafta
·        Πάει για πολλά , θα χάσει(;) και τα λίγα…
·        Οι αρχηγοί των Πέντε Αστέρων και της Λέγκα, Λουίτζι Ντι Μάιο και Ματτέο Σαλβίνι θα είναι αντιπρόεδροι της κυβέρνησης, και υπουργοί, αντίστοιχα, Εσωτερικών και Εργασίας. Η κυβέρνηση θα ορκισθεί σήμερα .
·        Nemo autem regere potest nisi qui et regi (κανείς δεν μπορεί να διοικήσει αν δεν είναι δυνατόν να τον διοικήσουν )Σενέκας.
·        Ιταλία : Νέος υπουργός Οικονομικών είναι ο καθηγητής Τζοβάνι Τρία
·        Με τα οικονομικά της Ιταλίας θα ήθελα να είχα και ,ένα και δύο και  Τρία και τέσσερα , οικονομικά κεφάλια…
·        Σε μια μεγάλη γκάφα υπέπεσε η ΝΔ. Χθες έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Κατσαρός, παλιός παρουσιαστής ειδήσεων της ΥΕΝΕΔ, με πολυετή παρουσία στον δημοσιογραφικό χώρο. Η  Ν.Δ  ωστόσο, στην ανακοίνωση που εξέδωσε αποχαιρέτισε τον γνωστό αθλητικό συντάκτη, Νίκο Κατσαρό. 
·        Από …εγκυρότητα , τρίχες κατσαρές…
·        Ο Κασιδιάρης είχε ισχυριστεί ότι η «Εφημερίδα των Συντακτών», όταν είχε δημοσιεύσει τη φωτογραφία, είχε κάνει «φωτομοντάζ», όμως στο δικαστήριο, επιβεβαιώθηκε η αυθεντικότητά της. Η γνήσια φωτογραφία, που βρέθηκε στο κινητό του Κασιδιάρη, δείχνει ομάδα χρυσαυγιτών να αποτίουν τιμή στη Βέρμαχτ, τον στρατό της ναζιστικής Γερμανίας που σκόρπισε τον θάνατο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
·        Και ψεύτες και δολοφόνοι και …κασιδιάρηδες…
·        Le Monde: «Ο τουρισμός της Αδριανούπολης έχει μαραζώσει μετά το επεισόδιο της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στο τουρκικό έδαφος με την κατηγορία της κατασκοπείας, συμβάν που ανέβασε την ένταση μεταξύ Αθηνών και Άγκυρας».
·        Όπου δεν πίπτει λόγος , πίπτει εμπάργκο…
·        Φαντάσου να αρχίσουν και τη συνουσία…
·        «Severna Makedonija»
·        Δώθε Παναγιά, Πάνω Παναγιά…
·        Οι  Podemos πρότειναν  στον επικεφαλής των Σοσιαλιστών του PSOE Πέδρο Σάντσεθ να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σχηματίσουν μία κοινοβουλευτική πλειοψηφία   156 που θα συγκεντρώνει μαζί με τους Unidos Podemos συν τις άλλες συμμαχίες που θα προκύψουν.
·        Εκεί δεν υπάρχει ΚΙΝΑΛ…
·        Την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν.
·        Τα πήρες όλα κί έφυγεεεεεες…
·        το Top Gun του Πιτ Μάβερικ  επιστρέφει μετά από 31 χρόνια! Ο ηθοποιός Τομ Κρουζ γνωστοποίησε στο κοινό ότι ξεκινήσανε τα γυρίσματα για την νέα πολυαναμενόμενη ταινία Top Gun.
·        Παππού gun…
·        Πιστός  στην προληπτική  πιστωτική γραμμή που θα λειτουργήσει επικουρικά σαν δικλείδα ασφαλείας στην προσπάθεια για την επιστροφή σε ένα ενάρετο κύκλο ανάπτυξης, επιμένει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.
·        Τι έλεγες Γιάννη ; Τι έλεγα πάντα…
·        Παραλήπτης απειλητικής επιστολής έγινε ο τέως  Πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου. Η επιστολή εστάλη στο σπίτι του, στο Κολωνάκι, με αναφορές περί καταδίκης του από «λαϊκό δικαστήριο».
·        Πάντα υπάρχουν μαλάκες να  «φτιάχνουν» …ήρωες …
·        Γκ. Γκίζι: «Αντί να υποβάλλονται οι χώρες αυτές συνεχώς σε λιτότητα, είναι αναγκαίο να βρεθεί ένας τρόπος ανοικοδόμησης», Ο Γερμανός πολιτικός εφιστά επίσης την προσοχή για περαιτέρω όξυνση της κατάστασης στην Ιταλία: «Αν μειώνονται μονίμως οι μισθοί, οι συντάξεις και οι επενδύσεις, οι πολίτες θα πουν δεν αντέχουμε άλλο», όπως λέει χαρακτηριστικά.
·        Υπάρχει και ο αντι-Εντιγκερ…
·        Πρωθυπουργός ,Τζουζέπε Κόντε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς