Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

«Η Ισότητα στην κορυφή των βράχων»




Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο 1ο Φεστιβάλ για την Ισότητα των Φύλων με τίτλο


Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας για την υπέρβαση κάθε μορφής έμφυλων ανισοτήτων, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε το 1ο Φεστιβάλ για την Ισότητα των Φύλωνμε τίτλο "Η Ισότητα στην κορυφή των βράχων", που συμπεριλαμβάνεται στο Πρόγραμμα του θεάτρου Βράχων, και θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 29 έως το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018.

Το 1ο Φεστιβάλ για την Ισότητα των Φύλων θα επιχειρήσει, μέσα από προβολές, εισηγήσεις, πλούσιο ενημερωτικό υλικό, θεατρικές και μουσικές παρουσιάσεις, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό, και ιδιαίτερα το νεανικό, για τις κατακτήσεις και διεκδικήσεις του φεμινιστικού κινήματος, τις πολιτικές της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) και να στείλει το ηχηρό μήνυμα υπέρ της έμφυλης ισότητας ως ουσιαστική παράμετρο εξυγίανσης των σχέσεων φύλου.

Σε αυτό το πλαίσιο και ενθαρρύνοντας το έργο κάθε φορέα που προασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών,σας προσκαλούμε να λάβετε ενεργό ρόλο στο φεστιβάλ, παρουσιάζοντας το έργο σας, σε ένα από τα περίπτερα ενημέρωσης που θα υπάρχουνε στον χώρο του φεστιβάλ.

Κάθε περίπτερο θα περιλαμβάνει 1 τραπέζι, 2 καρέκλες, φωτισμό
περιπτέρου, 1 πρίζα με παροχή 500W και πινακίδα με την επωνυμία του κάθε φορέα.
 
          Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φορείς, σε πρώτη φάση να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους στο φεστιβάλ, αποστέλλοντας μας ένα email στην διεύθυνση
annaparagyiou@gmail.com (τηλ. 6936695522) μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018.

Τα έξοδα λειτουργίας του φεστιβάλ, δηλαδή τα κόστη της διαρρύθμισης του χώρου, του βασικού εξοπλισμού των περιπτέρων, της ασφάλισης καιτης προβολής του φεστιβάλ, έχουν αναληφθεί από τον διοργανωτή. Κάθε άλλο έξοδο βαρύνει τους συμμετέχοντεςφορείς, όπως έξοδα μεταφοράς, διαμονήςή έξτρα εξοπλισμός περιπτέρων.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού περιπτέρων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η διάθεση του χώρου για την διενέργεια του 1ου Φεστιβάλ για την Ισότητα των Φύλων αποτελεί ευγενική προσφορά του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς