Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ομολογεί ο Κούλης. Θα εφαρμόσει τη συμφωνία Πρεσπών



Επιβεβαίωσε μετά από τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις τελικά το δημοσίευμα της FAZ ο αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ΣΚΑΙ για τη συμφωνία.


Αλλά με τι κόστος; Ενός ρεζιλέματος σε ευρωπαϊκού επιπέδου. Τραγέλαφος ο Κυριάκος όταν δηλώνει ξεκάθαρα ότι «δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία η Ν.Δ.», ή «δεν θα την κυρώσει ως κυβέρνηση» και στην ερώτηση αν ήσαστε ήδη κυβέρνηση και έχει ήδη ψηφιστεί είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και θα την εφαρμόσει, όπως έλεγαν και οι δημοσιογράφοι της FAZ.

"Αν η συμφωνία έχει κυρωθεί από την ελληνική Βουλή τα περιθώρια ελιγμών που έχουμε είναι πολύ στενά" είπε επί λέξει.

Για αυτό έχει εξαπολύσει στους δρόμους τους ακροδεξιούς προσπαθώντας να οικοδομήσει "κίνημα" κατά της κυβέρνησης ώστε να πέσει πριν να έρθει στη Βουλή προς ψήφιση, η συμφωνία…

Τα πιστεύει και τα λέει, ή απλά τα ονειρεύεται;

Στο μεταξύ κατατέθηκε στον πρόεδρο της Βουλής, το αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για την Οικονομία, έστι γιαμ να βρίσκεται στομ κέντρο του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης.

Όπως έγινε γνωστό από την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Νίκος Βούτσης, γνωστοποίησε στους εκπροσώπους των κομμάτων την πρόθεση της κυβέρνησης να υπάρξει ενημέρωση της Ολομέλειας από τον πρωθυπουργό, σχετικά με τη Συμφωνία του Eurogroup.

Χρησιμοποιώντας μπόλικη καταστροφολογία και κάνοντας λόγο για τέταρτο μνημόνιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, καθώς κρίνει ότι «ο κ. Τσίπρας οφείλει να απολογηθεί για τα δεινά που οι πολιτικές του επιλογές έφεραν στους πολίτες, αλλά και για τα δεσμά και τους περιορισμούς που δημιουργεί στις επόμενες κυβερνήσεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς